Suzana Mančić

Brat i sestre na okupu, trpeza san snova: Suzana Mančić sa porodicom proslavila Aranđelovdan

Autor:

22.11.2023 09:43

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Slava Suzane Mančić obeležena juče u krugu porodice



Jedno od najlepših TV lica, ali i vrsna kuvarica i sjajna domaćica Suzana Mančić slavu Aranđelovdan proslavila je juče.

Voditeljka je ovaj sveti dan provela u krugu svojih najmilijih, pa su osim njenih ćerki, slavlje uveličali braća i sestre. Suzana je na svom Instagram nalogu podelila nekoliko porodičnih fotografija sa emotivnim opisima.

Instagram

 

„Sestre, povezanost, ljubav, poverenje“, dok je u opisu druge stajalo: „I onda se okupi najbliža familija, brat i sestre. I krene priča, lagana , vesela, mala istorija i familijarna sećanja. Ne započnemo sa jelom dok ne izgovorimo Oče naš. Toliko znamo“.

Pročitajte Aranđelovdan u domu Lepe Brene - Čuvene sarme svi čekaju, ove godine je tu i patrijarh Porfirije

Suzana je sa svojim pratiocima podelila kako su tekle pripreme za Aranđelovdan, pa je otkrila da su joj u kuvaju i spremanju pomogle ćerke.

Instagram

 

„Slava se sprema danima, nabavka, spiskovi, planiranje, nešto napraviš sam, nešto naručiš (da baš ne bi pao na nos), a onda pomognu i mlađi članovi porodice, da se sve lepo postavi, da trpeza lepo i primamljivo izgleda. U ponoć se zagasi slavska sveća, uz molitvu da i dogodine slavimo“, istakla je voditeljka.

Slava Suzane Mančić proslavljena uz bogatu trpezu

Slavska trpeza u domu Suzane Mančić bila je prepuna raznih đakonija koje je ona danima brižljivo pripremala.

Instagram

 

Inače, slava Suzane Mančić nije oduvek bila Aranđelovdan. Naime, ona je jednom prilikom otkrila da je kroz godine menjala krsne slave, a objasnila je i zbog čega.

Pročitajte Porodica Đoković obeležava Aranđelovdan, bez ove pevačice nema slavlja, Dijanina velika prijateljica (video)

- Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Đurđic je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina. I onda sam rekla: „Vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu”.

Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu. Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu – otkrila je Suzana.

Komentari. (1)

Loading
Natasa

24.11.2023 17:32

Kakva zena, za sve je Bog dao -lepa, pozitivna, domacica, borac, zraci energijom