Boran Karaman

Ovo je prvi suprug Verice Rakočević, živi daleko od Srbije, bavio se veoma ozbiljnim poslom (foto)

Autor:

17.11.2023 14:19

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prvi suprug Verice Rakočević veoma je uspešan čovekVerica Rakočević nedavno je proslavila prvu deceniju braka sa Veljkom Kuzmančevićem

Iako su na meti zluradih komentara i posle toliko godina braka, kreatorka i njen 35 godina mlađi suprug uživaju u ljubavi, pa su tako mnogi zaboravili ko je bio prvi muž Verice Rakočević.

Boško Karanović

 

Modna kreatorka iza sebe ima dva braka. Prvi suprug Verice Rakočević je Boran Karaman kome je rodila ćerku Elenu

Ipak, ljubav nije potrajala pa je ubrzo posle razvoda uplovila u ljubavnu romansu, a kasnije i brak sa Zoranom Rakočevićem sa kojim ima dvoje dece, ćerku Milenu i sina Miodraga.

Prvi suprug Verice Rakočević bavio se veoma ozbiljnim poslom

Elenin otac je, inače, bivši stjuard, koji danas živi i radi u Londonu, gde je direktor jedne kompanije, a mediji su pre izvesnog vremena pisali da se Verica odlično slaže s njim i posle razvoda.

Facebook printscreen

 

Boranova i Veričina mezimica na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa ocem zbog koga boravi često u britanskoj prestonici.

Pročitajte Fotografija ne laže - Ovako je Verica Rakočević izgledala pre 57 godina (foto)

- Život nam je podvojen između Beograda i Londona gde mi živi otac, a ja, pored našeg, imam i englesko državljanstvo - rekla je svojevremeno Elena u intervjuu za magazin „Story“.

Komentari. (0)

Loading