Boris i Iris

Boris Novković krije krah četvrtog braka? Manekenka jednim potezom pokazala da je kraj

Autor:

05.11.2023 10:53

Foto:

Foto:

Boris Novković razvod još uvek nije potvrdio, ali sve je izvesnije da je do njega došlo



Dugo se spekuliše da Boris Novković i njegova dve i po decenije mlađa supruga Iris Volf imaju krizu u braku.

U septembru 2020. godine bivša manekenka se odselila iz porodičnog doma i vratila se karijeri koju je stavila na pauzu zbog dece i supruga.

Ipak, danas se čini da Boris Novković razvod samo neće javno da potvrdi, a da je do njega odavno došlo.

Jakov Simović

 

I dok su mnogi mislili da se pevač i njegova supruga razvode, oni su objavili lepe vesti a to je da se njihov sin Neo rodio, 2021. godine, koji je ponovo učvrstio njihov odnos. 

- Mi pokušavamo spasti ovo na naš način - objasnio je tada Novković.

Boris Novković razvod, čini se, ne prihvata

Ali, izgleda da supružnici ipak nisu uspeli u nameri da sačuvaju brak. Prema pisanju medija, sa poštanskog sandučeta na vratima zgrade manekenkine adrese u Zagrebu nestalo je prezime Novković, koje je stajalo uz Volf.

Ono što dodatno podgreva priče o rastanku jeste činjenica da se Boris i Iris ne prate na društvenim mrežama, a od januara 2020. godine pevač ne obavljuje fotografije sa suprugom.

Dalibor Danilović

 

Podsetimo, pre Iris Volf, Boris je tri puta bio u braku. Prvi put sudbonosno „da” izgovorio je glumici Bojani Gregorić Vejzović, od koje se rastao pet godina kasnije.

Sledeći brak bio je sa novinarkom Lucijom Matić sa kojom je dobio sinove Nou i Bona. Treći put se zakleo na večnu ljubav Ines Katić, s kojom se venčao u tajnosti.

Pročitajte Konačno predstavio naslednika - Boris Novković pozirao sa sinom i 25 godina mlađom studentkinjom

Boris Novković razvod od četvrte supruge još uvek ne želi da potvrdi. Ko zna, možda je u pitanju samo još jedna kriza u bračnoj zajednici koju se trude da prevaziđu zajedničkim snagama zbog dece.

Komentari. (0)

Loading