Žarko Laušević

Pretužno... Ovo je uzrok smrti Žarka Lauševića

Autor:

15.11.2023 14:01

Foto: Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Ovo je uzrok smrti Žarka LauševićaJedan od najvećih glumaca na ovim prostorima Žarko Laušević preminuo je danas u 63. godini života. O smrti glumca javnost je obavestila porodica.

- Obaveštavamo javnost da je danas, 15. 11. 2023. godine, u 63. godini, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević.

Vesna Lalić

 

- O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević - javljaju agencije.

Kako se spekulisalo, uzrok smrti Žarka Lauševića je navodno rak pluća, zbog čega je pre tri meseca bio hospitalizovan u KBC „Bežanijska kosa“".

Ata Images

 

 

 

Žarko je poslednjih meseci redovno išao na terapije, ali je bolest uzela maha. Njegova porodica je informaciju o Žarkovoj bolesti čuvala u tajnosti, no saznalo se kada mu je nedavno pozlilo.

Pročitajte Vidno mršaviji - Žarko Laušević prvi put u javnosti po izlasku iz bolnice (foto)

Reditelj Milan Karadžić, koji je poslednji sarađivao sa Lauševićem u seriji „Kalkanski krugovi“, tada je progovorio o glumčevom stanju:

Ata Images

 

- Snimio je manje-više sve svoje scene, malo je ostalo. Inače, uradio je sjajan posao, prezadovoljni smo urađenim, maestralan je glumac - izjavio je za „Novosti“ posle njegove hospitalizacije reditelj serije Milan Karadžić.

Komentari. (0)

Loading