Branka Džajić

Ne, ovo nije treća ćerka Dragana Džajića već njegova supruga (foto)

Autor:

16.11.2023 09:27

Foto:

Foto:

Supruga Dragana Džajića u osmoj deceniji izgleda nestvarno



Proslavljeni fudbaler i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić u srećnom je braku već tri decenije.

Supruga Branka rodila mu je ćerke Sanju i Draganu, koje bije glas da su neverovatne lepotice, a kada pogledate fotografiju njihove majke, biće vam jasno da je genetika odradila svoje.

Iako je u osmoj deceniji, supruga Dragana Džajića može se pohvaliti zavidnom linijom i lepotom koja ne prolazi.

Andreja Damnjanović

 

Brankinom izgledu se mnogi dive, a njen Instagram-nalog vrvi od komplimenata. Njeni pratioci smatraju da ona iz godine u godinu izgleda sve lepše.

Pročitajte Veliko slavlje u porodici Džajić - Niko nije srećniji od Sanje, ovo je za nju poseban dan (foto)

Najčešće se mogu čuti komentari da izgleda kao drugarica svojim ćerkama što, verujemo, dami koja se ostvarila u ulozi bake i te kako prija.

Podsetimo, supruga Dragana Džajića ostvarila se u ulozi bake drugi put kada je njena ćerka Dragana sa svojim izabranikom Milošem Ivanovićem dobila sina Vida. Branka nije mogla da sakrije sreću, te se tim povodom oglasila za domaće medije.

- Najsrećnija sam baka na svetu. Ovu godinu ću pamtiti do kraja života. Zaista, 2019. će biti upisana zlatnim slovima što se naše porodice tiče. Najlepše stvari su nam se desile na privatnom planu. Pre nekoliko dana porodila mi se ćerka Sanja, sada i Dragana, tako da mojoj sreći nema kraja - istakla je supruga Dragana Džajića.

Komentari. (0)

Loading