Mladen Mijatović

Mladen Mijatović rekao kraj, koferi su spakovani

Autor:

14.11.2023 18:59

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Mladen Mijatović promenio profesiju, ovome se niko nije nadao



Mladen Mijatović, dugogodišnji partner voditeljke Dee Đurđević i novinar hronike na "Pink" televiziji nedavno je dao otkaz.

Naime, iako ga ne viđamo na malim ekranima kako smo navikli svih prethodnih godina niko nije mogao ni da nasluti da je Mladen Mijatović promenio profesiju i zauvek otišao sa televizije na kojoj je radio više od dve decenije.

Instagram

 

Naime, kako prenose domaći mediji Mijatović je imenovan za prvog savetnika i konzula u ambasadi Srbije u Tel Avivu.

On je učestvovao u organizovanju evakuacije naših državljana iz Izraela i bio na usluzi novinarima iz regiona koji su u prethodnom periodu izveštavali iz Izraela.

Mladen Mijatović promenio profesiju, najveća podrška mu je devojka

Mada je bio jedan od najuspešnijih novinara u svojoj sferi, očigledno je Mladen poželeo nove izazove, a politički angažman u zemlji koja je u nezapamćenom ratu delovao mu je primamljivo, te je bez razmišljanja prihvatio.

Instagram

 

Najveću podršku imao je od dugogodišnje izabranice, Dee koja iako sa dozom bojažljivosti mu je poželela puno sreće ne sumnjajući da će i na novom poslu pokazati koliki je profesionalac.

Pročitajte Izašla iz bolnice - Dea se ne oglašava, Mladen Mijatović otkrio kako se voditeljka oseća nakon operacije

Vest da je Mladen Mijatović promenio profesiju odjeknula je pre nekoliko minuta, pa se on još uvek ovim povodom nije oglasio. 

Verujemo da će u narednim danima otkriti sve o novom poslu, kao i o tome da li će se nekada vratiti novinarstvu.

 

Komentari. (0)

Loading