Ema Cepter

Najbogatiju Srpkinju osvojio je ovaj dasa: Ćerka Filipa Ceptera ljubi markantnog momka (foto)

Autor:

03.11.2023 16:25

Foto:

Foto:

Dečko Eme Cepter zgodan je i markantan



Nije tajna da su Filip i Madlena Cepter pre dve decenije usvojili ćerku Emu koja je postala centar njihovog sveta.

Danas prelepa devojka ima 22 godine, živi i studira u Londonu i veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa smo tako imali prilike da vidimo nedavno i kako izgleda dečko Eme Cepter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

Najbogatiju srpsku porodicu nemamo prilike često da srećemo u javnosti, ali njihova naslednica redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama kako o porodičnim tako i o ličnim aktivnostima.

Ema je izrasla u pametnu i lepu devojku koja je na završnoj godini studija psihologije na prestižnom britanskom univerzitetu.

Dečko Eme Cepter odavno je osvojio njeno srce

S obzirom na to da ima dosta fotografija iz aviona, jasno je da često putuje, pa joj je i to verovatno jedna od stvari koje joj pričinjavaju zadovoljstvo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

Do sada javnosti nije bio poznat nijedan momak lepe Cepterove naslednice. No, izgleda da je Ema sad prekinula "zavet ćutanja" na tu temu.

Pročitajte Minja Subota i Tihomir Stanić - Na krstarenju sa Filipom Cepterom

Ona je na Instagram priči objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa markantnim, crnim dečkom, pa se po medijima spekuliše da je to upravo dugo skrivani dečko Eme Cepter.

Instagram

 

Ipak, njegov identitet čini se da nećemo još uvek saznati jer ga ona nije označila te ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo ko je osvojio srce lepe bogatašice, ali ono što možemo primetiti da su baš skladan par

Komentari. (0)

Loading