Mirjana Joković

Na vrhuncu slave se zaljubila i nestala sa javne scene: Pogledajte kako danas izgleda Mirjana Joković (foto)

Autor:

03.11.2023 10:01

Foto:

Foto:

Izgled Mirjane Joković na meti komentara



Krajem osamdesetih i početkom devedesetih Mirjana Joković važila je za jednu od najpopularnijih glumice. Zapažene uloge ostvarila je u brojnim serijama i fimovima među kojima su „Zaboravljeni“, „Bure baruta“, „Podzemlje”...

Iako se davnih dana povukla sa javne scene interesovanje za njen život ne jenjava, a izgled Mirjane Joković nedavno se našao na meti komentara.

youtube printscreen

 

Sa samo 16 godina Mirjana je upisala Akademiju dramskih umetnosti i bila je u istoj klasi kao Dragan BjelogrlićMilorad MandićSrđan TodorovićDarko TomovićVesna TrivalićDragan Petrović.

Izgled Mirjane Joković oduševio javnost

Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, ali ona je rešila da se povuče sa javne scene. Od 1993. godine živi u Los Anđelesu, a rodno mesto redovno  posećuje kako bi obišla porodicu i prijatelje.

‒ Često dolazim, nikada se nisam „otkinula“ od Beograda i Srbije. To mi je bilo jako važno jer ja nisam otišla iz Beograda zato što ga nisam volela.

Pročitajte Mirjana Joković - Vratiću se zauvek

Stalno pričam i dosadna sam više, ali meni se stvarno slučajno desilo da sam ostala negde drugde. Tamo mi se dopalo i stvorila sam sebi dva doma ‒ otkrila je u jednom od retkih intervjua koje je dala.

youtube printscreen

 

Već trideset godina ona živi i radi u Los Anđelesu.

Ona, naime, predaje glumu na Kalifornijskom univerzitetu, na kome je i direktorka glumačkih performansi, a na izgled Mirjane Joković i dan danas se mogu čuti samo reči hvale.

„Ova žena je prevarila vreme”, „Lepa kao i uvek”, „Prelepa žena”, neki su od komentara.

Promo

 

Komentari. (0)

Loading