Jelena Đoković

Jelena Đoković potpuno poražena: Kao detetu su mu davali jake lekove...

Autor:

30.10.2023 15:58

Foto: Photo by Clive Brunskill / Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill / Getty Images

Objave Jelene Đoković privukle su dosta pažnje...



Vest o smrti Metjua Perija, koji je tumačio lik omiljenog dečka iz komšiluka, Čendlera Binga u kultnom sitkomu "Prijatelji", potresla je svetsku javnost. Od slavnog glumca se opraštaju obožavaoci, brojne kolege, kao i poštovaoci njegovog lika i dela, među kojima je Jelena Đoković.

Supruga teniskog asa čitala je memoare Metjua Perija koje je potom podelila na svom Instagram nalogu, a posebno su podvučeni delovi posvećeni detinjstvu glumca koji je odgajan prema problematičnim postulatima sedamdesetih godina prošlog veka.

Ono što je izazvalo najveću nevericu i šok je njegovo svedočanstvo da je već kao beba sa dva meseca dobijao barbiturate prema receptu lekara.

Instagram

 

"Plakao sam kad sam se rodio, a onda nisam prestajao da plačem", piše Peri u knjizi. "Stalno sam imao grčeve, majka je bila u stresu, odvela me je kod doktora, opisuje glumac.

Mogao je da je, kako kaže, zamisli, dvadesetjednogodišnju mladu ženu kako drži bebu na kolenima, a doktor "rešava sve probleme jednom tabletom".

Pročitajte Tuga - Ovo je uzrok smrti Metjua Perija

Kao dete razvedenih roditelja, putovao je od oca do majke i nazad avionom potpuno sam. "To se zvalo - maloletnik bez pratnje", piše u memoarima Metjua Perija.

"To je tad bilo uobičajeno, ali to ne znači da je bilo ispravno. Možda sam u deliću sekunde i pomislio da će to biti uzbudljiva avantura, a onda sam shvatio da sam suviše mali da budem sam i da je sve to toliko strašno", opisao je glumac.

Memoari Metjua Perija potresli Jelenu Đoković

Poželeo je da vrišti. "Neka neko dođe po mene! Imao sam samo pet godina. Jesu li svi poludeli?", pita se Peri koji je verovao da su takvi doživljaji u detinjstvu kasnije uzrokovali i njegove probleme. "Zbog toga sam potrošio stotine hiljada dolara na terapije", naveo je glumac u knjizi. 

Instagram

 

"Davali su mu jake lekove kao maloj bebi, a onda je konzumirao narkotike kao odrastao čovek", piše Jelena uz isečke iz Perijeve knjige koji su podvučeni crvenom olovkom. "Detinjstvo... definiše naše odraslo doba. 

Pročitajte Ti nisi moja majka - Reči Tare Đoković su Jeleni slomile srce

Njegovo detinjstvo bilo je... takvo da se osećao napušteno. On ne krivi svoje roditelje. Potrošio je milione na terapije kako bi razumeo stvari. Milione na programe detoksikacije...

Nikada se nije osećao željeno. I nikada nije shvatio ko je on. Ova knjiga je definitivno vredna čitanja, govorim o njoj već mesecima", kaže Novakova supruga.

"Mnogo mi ga je žao. Stvarno je radio najbolje što je mogao uz sav taj bol s kojim je rastao", zaključila je Jelena Đoković.

Komentari. (0)

Loading