Katarina Šišmanović

Nekad najlepša voditeljka, a sada... Katarina Šišmanović danas izgleda ovako (foto)

Autor:

25.10.2023 20:06

Foto:

Foto:

Izgled Katarine Šišmanović na meti komentara, ovo je razlog



U vreme kada je vodila emisiju „Sve za ljubav“ Katarina Šišmanović osvojila je srca publike širom regiona i prema mišljenju mnogih slovila za jedno od najlepših televizijskih lica.

Iako je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, lepa voditeljka naprosto je odučila da se povuče iz javnog života, a izgled Katarine Šišmanović i dalje privlači pažnju javnosti. 

Ata Images

 

Naime, atraktivna brineta sinoć se pojavila na koncertu Stjepana Hausera, a neodoljivi izgled Katarine Šišmanović zasenio je prisutne. 

Pročitajte Prva slika iz porodilišta, Katarina Šišmanović presrećna - Angelina, dobro nam došla

Za ovu priliku nekadašnja voditeljka odabrala je malu, crnu haljinu koja savršeno ističe njene atribute. Monotoniju je razbio diskretni lančić, a posebnu dozu elegancije i otmenosti dao je fenomenalni kaput koji je voditeljka ogrnula preko ramena.

Ata Images

 

Moderan kaput u krem nijansi ima dvoredno kopčanje, ravnog je kroja i definitivno spada u komade koje vredi imati u ormanu.

Pročitajte Katarina Šišmanović - Nisam mislila da u 36. godini neću imati dete

Celokupan stajling Katarina je začinila kratkim crnim čizmama sa špicastim vrhom i tašnicom sa tankim lancem i sitnim nitnama.

Ata Images

 

Izgled Katarine Šišmanović ostavlja bez daha, a mnogi su se složili da joj godine ništa ne mogu, te da je lepša nego u danima najveće slave. 

Komentari. (0)

Loading