Tamara Dragičević

Ima posebno značenje: Ogrlica Tamare Dragičević ide uz svaki stajling, dame su oduševljene

Autor:

22.07.2023 11:15

Foto:

Foto:

Ogrlica Tamare Dragičević privukla veliku pažnju



Tamara Dragičević u svakoj prilici je savršeno odevena i bez dileme bi mogla da ponese titulu modne ikone. Njene odevne kombinacije pažljivo se analiziraju, a modnim znalcima nijedan detalj ne može da promakne.

Instagram

 

Lepa glumica je prethodnih dana, sa suprugom Petrom Benčinom i naslednicima Stašom i Lazarom, uživala u čarima Grčke, a jedna njena fotografija privukla je nezapamćenu pažnju javnosti. 

Pročitajte Tamara Dragičević u novom izdanju koje oduzima dah, evo zašto je zovu jednom od najstilizovanijih dama

Ona je, naime, pokazala kakav nakit nosi na moru, a ogrlica Tamare Dragičević je modni detalj koji ovog leta morate imati u svojoj kolekciji. 

U pitanju je ogrlica od belih perlica koju krasi vrlo poseban privezak u obliku slonića boje zlata, što je vanvremenski trend koji se svako malo vraća da potpuno zavlada modom.

Iako su slonovi manje upadljiv trend nego što su ranije bile sove, ovaj motiv se sve češće može naći na lančićima, narukvicama ili prstenju.

Pročitajte Modni dodatak Marije Karan svi komentarišu, da li biste se usudili da iskopirate ovaj look?

Slonovi se uglavnom povezuju s mudrošću, pamćenjem i snagom u istočnjačkim kulturama, a simbolišu i zdravlje i sreću, kao i odanost porodici.

https://www.pinterest.com/pin/155303887198704245/

Zato nas ni ne čudi što je omiljena ogrlica Tamare Dragičević upravo sa ovim motivom koji je posebno popularan u letnjim mesecima kada dominira boho stil i sa njim simboli iz istočnjačkih kultura.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading