Željko Joksimović

Od oca je nasledio upornost, a od majke ljubav prema životu: Ovo su roditelji Željka Joksimovića (foto)

Autor:

24.10.2023 20:05

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Roditelji Željka Joksimovića obožavaju sina, upoznajte Vesnu i Branislava



Iako važi za jednog od najboljih pevača i kompozitora, uspeo je da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna kako roditelji Željka Joksimovića izgledaju. 

Instagram

 

Slavni pevač odrastao je u Valjevu gde je završio Valjevsku gimnaziju. Fakultet muzičkih umetnosti završio je u Beogradu, a roditelji Vesna i Branislav bili su mu velika podrška. 

Kada je u ranoj mladosti odlučio da se oženi, roditelji Željka Joksimovića se nisu bunili, pa iako je brak sa tadašnjom suprugom Vesnom kratko trajao, on i danas privlači veliku pažnju javnosti.

Pročitajte Ništa nije slutilo na kraj - Ovako je Željko Joksimović izgledao na prvom venčanju (foto)

Razlog za to leži i u činjenici da su i njegovi roditelji ostali u dobrim odnosima sa bivšom snajom.

‒ Vesna često sa njihovom ćerkom Minom dolazi u našu vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima.

Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka ‒ otkrila je majka muzičke zvezde u jednom od retkih intervjua koje je dala. 

Instagram

 

Budući da roditelji Željka Joksimovića imaju odličnu komunikaciju sa bivšom snajom, mnoge je zanimalo kako se slažu sa pevačevom sadašnjom suprugom Jovanom Joksimović.

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često, bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se.

Pročitajte Nije mogla da mi oprosti - Majka Željka Joksimovića iskreno o nesporazumu sa Jovanom

Tada je izašao naslov „Željkova mama otkriva da je Jovana trudna“, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala.

Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca - rekla je tada Vesna Joksimović, prenosi „Svet“.

Ata Images

 

Narednih godina ni svekrva ni snaja nisu želele da govore o svom odnosu, međutim, na proslavi pevačevog pedesetog rođendana, Jovana je srdačno dočekala njegove roditelje, te se pretpostavlja da su nesuglasice ostavili iza sebe. 

Komentari. (0)

Loading