Lejdi Gaga

Osmeh na licu i čvrst stisak ruke: Lejdi Gaga se pomirila sa Majklom Polanskim (foto)

Autor:

24.10.2023 15:02

Foto:

Foto:

Dečko Lejdi Gage uslikan je ponovo sa pevačicom u javnosti



Početkom godine svetskim medijima pronela se vest da su Lejdi Gaga i Majkl Polanski raskinuli tri godine dugu ljubavnu vezu. Od tada pevačica nije viđena u društvu novog muškarca, sve do pre nekoliko dana, mada ni tada nije bio novi muškarac. 

Naime, stari - novi dečko Lejdi Gage ponovo je tehnološki mogul koji joj je davnih dana ukrao srce.

Getty Images

 

Nakon što se kratko pojavila u emisiji „Saturday Night Live“, pevačica i glumica viđena je kako se drži za ruke sa svojim dečkom dok su izlazili sa žurke na kojoj su bili sa ostatkom glumačke ekipe.

Gaga je nosila kožnu jaknu s belim resicama, crne uske pantalone i vrlo visoke potpetice sa platformom. Kosu je imala zalizanu u čvrstu punđu, a stajling je upotpunila crnim naočarima za sunce i tamnim ružom za usne.

Dečko Lejdi Gage čvrsto je drži za ruku osmehujući se

Za ovu priliku Majkl je poneo tamnosmeđu jaknu preko crne majice, crne pantalone i par plavih patika Dok su prolazili pored kamere par se držao za ruke, a dečko Lejdi Gage nije skidao osmeh sa lica.

 

 

Za njihovu ljubav saznalo se krajem 2019. godine. Pevačica nije želela da krije sreću pa je njen izabranik ubrzo svuda mogao biti viđen sa njom, do ovog perioda prethodne godine.

Pročitajte Da li je ovo revolucija - Lejdi Gaga nije "ispeglana" za naslovnicu

U septembru se šuškalo da su dali drugu šansu ljubavi nakon što su viđeni zajedno prvi put posle više od godinu dana. Razlog njihovog raskida je navodno to što je Gaga bila spremna za brak i decu, dok 45-godišnji direktor nije.

 

Komentari. (0)

Loading