Nikolas Saveljić i Milica Pavlović stavili tačku na ljubav: Pevačica jako teško podnela rastanak?

Autor:

04.11.2020 12:46

Foto:

Foto:



Sin proslavljenog fudbalera Niše Saveljića Nikolas i Milica Pavlović stavili su tačku na svoju romantičnu vezu.

Prelepa pevačica Milica Pavlović već duže vreme ne može da pronađe mirnu luku u ljubavnom životu, a iako je sve slutilo na sreću, stvari sa Nikolasom su se iskomplikovale, te je veza završena posle svega četiri meseca.

Kao glavni razlog navodi se navodno velika udaljenost, mladi vateropolista živi i studira u Americi u Los Anđelesu, dok je Milica trenutno u Beogradu, te posvećeno radi na svojoj karijeri.

Pročitajte i: Milica Pavlović otvorila sezonu kupaćih kostima: Beli bikini za prvo sunčanje (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Nov 3, 2020 at 10:32am PST

Kako prenosi Informer i Milica i Nikolas izuzetno teško su podneli iznenadan raskid, međutim shvatili su da je tako bolje za oboje.

- Milica i Nikolas su se smuvali letos i proveli su divno leto zajedno. Putovali su po regionu, provodili su se u Crnoj Gori i u Hrvatskoj. Posetili su zajedno Budvu, Kotor, Dubrovnik, Hvar. Međutim, problemi su počeli kada je on morao da se vrati u Ameriku. - Istakao je izvor blizak pevačici, a prenosi Informer.

On je takođe objasnio da je Milica na sve načine pokušavala da održi ovu vezu jer se posle mnogo vremena konačno zaljubila, ipak ljubav 'preko žice' veoma teško joj je pala.

- Oni su bili u kontaktu stalno. Nije im smetala ni vremenska razlika. Uvek su nalazili vremena da se dopisuju i da razgovaraju putem video-poziva. Dva meseca su tako održavali ljubav, ali je na kraju puklo. Milica je ta koja nije mogla da izdrži takvu vezu. Rekla mi je da joj je potrebno da joj bude tu, da se viđaju, grle, ljube, izlaze zajedno. Plakali su kada su raskidali, jer se zaista vole, ali su shvatili da njihov odnos nema budućnost.

Daljina je bila kobna po njihovu vezu.

Milica naime nije bila spremna da se odrekne karijere koju je godinama naporno gradila u Srbiji i da se preseli u Los Anđeles, a ni Nikolas nije želeo da žrtvuje život koji je godinama gradio u Americi:

- Nikolas već četiri godine živi u Los Anđelesu i potpuno se navikao na život u SAD: Školuje se na priznatom koledžu UKLA i nije spreman da to prekine zbog ljubavi sa Milicom. Sa druge strane, ona je tip žene koja nikada neće moći da bude smao žena i domćaica. Njoj je karijera važnija od svakog muškarca. Ona ume u šali da kaže da se njena karijera neće probuditi jednog jutra i reći da voli drugu ženu. Iako se zeza kada to izgovara, svi smo svesni da ne postoji ništa na svetu zbog čega bi se odrekla pevanja.

Pročitajte i: Milica Pavlović: Modna pista na plaži (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolas Saveljić (@saveljaaa) on Oct 3, 2020 at 10:01am PDT

Povodom ovih navoda o rastanku Milica nije želela da se oglašava, ipak nedavno je komentarisala Nikolasa, te je istakla da je on divan mladić.

- Nikolas i ja imamo zajedničke prijatelje, tako da je tačno da se poznajemo i da smo se sretali na nekim proslavama u prethodnom periodu. On je dobar dečko, lepo vaspitan i to je sve što imam da kažem na priče o navodnoj vezi. - Zaključila je lepa pevačica.