Monika Beluči

Monika Beluči prvi put sa dečkom u javnosti, baš su par (foto)

Autor:

20.10.2023 11:02

Foto: Vittorio Zunino Celotto, Getty Images via Guliver

Foto: Vittorio Zunino Celotto, Getty Images via Guliver

Monika Beluči sa dečkom zablistala na crvenom tepihu



Italijanska prestonica ovih dana centar je kulture jer se održava 18. filmski festival kome je prisustvovala Monika Beluči sa dečkom Timom Bartonom, što je ujedno njihovo prvo zajedničko pojavljivanje.

Poznati par ljubavnu priču započeo je krajem prethodne godine kada je glumica čuvenom režiseru dodeljivala nagradu za životno delo. Dugo nisu želeli da komentarišu navode o romansi, sve dok ih svetski paparaci nisu uslikali zajedno nekoliko meseci kasnije.

Vittorio Zunino Celotto, Getty Images via Guliver

 

Monika i Tim prisustvovali su premijeri filma „Diabolik 3“, a znatiželjne poglede niko nije mogao da skloni sa ovo dvoje uspešnih i zaljubljenih ljudi.

Glumica je kao i uvek izgledala zanosno u dugačkoj, jednostavnoj sivoj haljini sa diskretnim šlicem pozadi i previsokim potpeticama. 

Monika Beluči sa dečkom zablistala, ne krije koliko je srećna

Ipak, prvi put postoje i negativne kritike na račun glumičinog izgleda. Njeni najverniji fanovi tvrde da se Monika ugojila, te da joj ovaj model haljine samo ističe višak kilograma koji je primetan. 

Vittorio Zunino Celotto, Getty Images via Guliver

 

No, izgleda da ona ne mari za komentare već da uživa u ljubavi koju je pronašla pored čuvenog reditelja, kome nijedna žena nije mogla da odoli.

Pročitajte Ljubav nije da se krije! Monika Beluči konačno priznala - Volim ga jako...

Monika Beluči sa dečkom je pronašla sreću posle nekoliko ljubavnih brodoloma, a ni on se ne može pohvaliti jednostavnim ljubavnim životom pre nje. 

Kako se vama čine kao par?

 

 

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

21.10.2023 18:13

Где ли само налази ове диаболике.