Monika Beluči

Gde baš on?! Monika Beluči pokazala novog dečka, baš su par (foto)

Autor:

22.02.2023 19:18

Foto: Photo byPascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Photo byPascal Le Segretain/Getty Images

Novi dečko Monike Beluči glavna je tema u medijima, prelepa glumica ponovo je srećna u ljubavi, a evo i ko je osvojio njeno srce



Iako će ove godine napunti 59 godina, Monika Beluči lepotom ne prestaje da osvaja. Najnovije vesti kažu da je glumica ponovo srećna u ljubavi i da je uplovila u emotivnu vezu sa uspešnim muškarcem koga ceo svet zna. 

Pročitajte Potpuna transformacija - Monika Beluči promenila izgled

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Novi dečko Monike Beluči je poducent Tim ​​Barton sa kojim je u tajnoj vezi četiri meseca. Upoznali su se pre 16 godina, a emocije su se javila nakon filmskog festivala u Lionu u oktobru 2022. Monika (58), koja je bila počasni gost festivala, uručila je šest godina starijem Timu nagradu za životno delo.

Photo by Amy Sussman/Getty Images

 

Da su Monika i Tim i vezi piše "Paris Match" koji je objavio njihovu fotografiju ruku pod ruku dok se šetaju Parizom, a uz sliku ide tekst koji iznosi detalje onoga što nazivaju "udarom sudbine".

Pročitajte Sve je jasno - Kako je Sloboda prokomentarisala naslovnu stranu Monike Beluči

Oboje su imali burne ljubavne priče. Monika Beluči je bila udata za Vensana Kasela četrnaest godina, a Tim Barton, iako nikada nije bio u braku, imao je dugu vezu sa Helenom Bonam Karter. Oboje su održali dobar odnos sa svojim bivšim. Monika je uvek dobro govorila o ocu svojih ćerki, kao i tim o Helen sa kojom ima dvoje dece.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lucija

11.03.2023 00:46

Politika,kultura je sve sto politika nije.