Monika Beluči

Potpuna transformacija: Poznata glumica promenila izgled

Autor:

21.10.2022 21:15

Foto:

Foto:

Izgled Monika Beluči iznenadio sve



Jedna od najlepših žena sveta, italijanska glumica i manekenka Monika Beluči i nakon što je ušla u šestu deceniju života nastavlja da pleni lepotom, ženstvenošću i senzualnošću. Da je tako pokazuju i reditelji koji je postavljaju za vodeće likove u filmovima, glumeći složene i zahtevne uloge, baš kao što je i želela na početku njene karijere. Da pokaže svoj glumački talenat i da može da odigra različite likove, a da pri tome iznese ulogu toliko realistično. Od kada se kao mlada devojka pojavila na filmskom platnu pored njene lepote, zaštitni znak joj je uvek bila duga tamnosmeđa kosa. Tokom decenija provedenih u kinematografiji menjala je izgled isključivo zbog uloga. Nedavnom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila je svoje pratioce fotografijom na kojoj ima dugu, platinasto plavu kosu. Koja predstavlja veliku promenu, ali joj svakako lepo pristaje.

Instagram screenshot @monicabellucciofficiel

 

 

 

Pročitajte Monika Beluči: Kakva majka – takva ćerka

 

Naime, kao i do sada ovakva transformacija je zaslužna upravo jer je na pomolu novi film "Devojka u fontani". Poznata glumica koja je 30. septembra proslavila svoj 58. rođendan i sa plavom kosom izgleda zanosno, a reč je o ulozi za koju je pre nekoliko dana na pomenutoj društvenoj mreži objavila da je dobila. Film je režirao Antoniđulija Panicija, koji će premijerno biti prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji ove godine. Radnja filma govori o životu švedske glumice Anite Ekberg, koja je inače plava, a koju pamte po filmu "La dolce vita", "Sladak život", dok je javnost i publika pamte po kultnoj sceni u fontani u Rimu, kako prenosi portal Mondo.

 

Carlos Alvarez via Guliver

 

 

Monika je neko ko godinama unazad pokazuje ženama da treba prihvatiti starost i da je se ne traba bojati, pokazujući da i u filmskom svetu kvalitetne uloge dolaze sa godinama i da se ne daju samo mladim glumicama. Ona je bila Bondova devojka kada je napunila 51. godinu u kojem su prethodno sve glumice bile duplo mlađe. Iako gledalac vidi "nesavršenosti", ali Monikino tumačenje uloge je takvo da kada vidite njenu ženstvenost, poverujete da je neodoljiva. Što dokazuje da ženstvenost nema veze sa godinama. Monika je svojevremeno izjavila: "Kako vreme prolazi, lepota mladosti nestaje, ali mislim da postoji druga vrsta lepote. Zaista verujem u to. Žene su inteligente, osetljive i ženstvene. Vreme se menja i na žene gledamo drugačije."

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading