Anastasija Ražnatović

Ništa nije sjajno kao što izgleda: Anastasija Ražnatović otkrila detalje života u Španiji

Autor:

20.10.2023 10:11

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Anastasija Ražnatović u Španiji uživa, ali evo šta joj smeta



Anastasija Ražnatović, odnedavno Gudelj, početkom godine odlučila je da spakuje kofere i preseli se u toplije krajeve, tačnije Sevilju, gde njen suprug Nemanja Gudelj godinama živi sa porodicom.

Mlada pevačica nikada nije krila koliko je srećna zbog selidbe, međutim, Anastasija Ražnatović u Španiji ima samo jedan problem.

Instagram

 

Cecina ćerka često je isticala da obožava španski jezik, kao i njihovu muziku. Ipak, koliko god joj delovalo da poznaje jezik, uvek postoji neka reč koje ne može da se seti, što je iznervira. Već neko vreme uči jezik koji joj je postao neophodan za svakodnevnu komunikaciju, ali ne ide uvek sve glatko, što je otkrila i pratiocima na društvenim mrežama.

Anastasija Ražnatović u Španiji ima samo jedan problem

Naime, ona je na svom Instagram-nalogu objavila video snimak na kojem je imitirala glas devojčice, te je pokazala fanovima da joj španski baš i ne leži i da neće ići tako lako kao što je mislila.

Snimkom je poručila da se trudi da strani jezik govori tečno, ali da joj svako malo zapne kod nekih reči koje izgovori uglavnom na engleskom. 

 

 

„Ovako ja svakog dana učeći španski, ali ne odustajem“, napisala je u opisu smešnog video klipa.

Pročitajte Sve se promenilo posle udaje - Na Anastasijin novi izgled niko nije bio spreman

 

Mlada pevačica se sama sebi ismejala, a uspela je da nasmeje i pratioce svojom spontanošću i smislom za humor.

Rekli bismo da Anastasija Ražnatović u Španiji maksimalno uživa, a kako domaći mediji spekulišu ona i Nemanja vredno rade na sređivanju novog doma koji su nedavno kupili.

Instagram

 

Letos su se tajno venčali u manastiru Rajinovac, nadomak srpske prestonice, a kada će biti velika svadba koju najvaljuju, uskoro ćemo saznati.

Komentari. (0)

Loading