Džejla Ramović

Tek što ga je predstavila javnosti, Džejla Ramović raskinula sa dečkom

Autor:

19.10.2023 18:38

Foto:

Foto:

Džejla Ramović raskinula dugogodišnju vezu, partner je i dalje misterija za javnost



Džejla Ramović poslednjih nekoliko godina živela je na relaciji Barselona–Sarajevo–Beograd zbog fakultetskih obaveza koje su je vezivale za katalonski grad.

Međutim, kad je apsolvirala, mlada pevačica odlučila je da se vrati u rodnu Bosnu, gde joj je porodica i odakle joj je mnogo lakše da putuje na nastupe. 

Ipak, koliko se radovala činjenici da će biti među svojima, jedna situacija je čini posebno tužnom. Naime, Džejla Ramović raskinula je dugogodišnju vezu.

Instagram

 

U intervjuu za „Blic” muzička zvezda mnoge je iznenadila jer važi za jednu od onih koja ne voli da iznosi detalje iz privatnog života. 

Ipak, napravila je presedan govoreći o razlozima povratka u rodnu zemlju, roditeljima koji su joj najveća podrška, školovanju na daljinu, ali ono što je svakog najviše zaintrigiralo jeste tema ljubavi.

Džejla Ramović raskinula vezu, ali ljubavi joj ne nedostaje

Kako je otkrila Džejla Ramović, raskinula je pre izvesnog vremena dugogodišnju emotivnu romansu, međutim raskid je nije uzdrmao.

ATA Images

 

Dodala je da nikada nije imala tip momka koji je privlači, osim da mora biti vredan i sposoban. I emotivno jači. Otkrila je tako pevačica da uvek može da zaplače, a poseban razlog joj nije potreban.

Pročitajte Neočekivan izbor obuće, Džejla Ramović ponovo zadala domaći zadatak, bravo (foto)

Iako možda na prvi pogled deluje jako i stameno, Džejla je veoma ranjiva, što je mnoge njene fanove iznenadilo. No, nije sve onako kako nam se čini.

Instagram

 

Mnogi pripadnici muške populacije sigurno su sa osmehom primili vest da je Ramovićeva ponovo slobodna, a ona ističe da joj ljubavi nikad ne manjka, naprotiv, od kada se vratila u porodični dom nikada nije bila srećnija.

Komentari. (0)

Loading