Milka Canić

Otvorio porodični album: Milka Canić bila je tetka ovog slavnog glumca (foto)

Autor:

19.10.2023 11:07

Foto:

Foto:

Milka Canić tetka je ovog poznatog glumca



„Dobro veče“ čuvene su dve reči koje odmah asociraju na dugogodišnju lektorku i supervizorku kviza "Slagalica", Milku Canić.

Na današnji dan pre sedam godina, u 72. godini preminula je usled teške bolesti, i na njeno mesto u popularnom kvizu niko nije došao. Međutim, ono što javnost nije znala je da je Milka Canić tetka mladom, a već veoma poznatom glumcu.

youtube printscreen

 

Uvek nasmejana, harizmatična, a istovremeno ozbiljna, lektorka je godinama preko malih ekrana bila gošća u domovima širom naše zemlje. 

Često je isticala da iako gledaoci misle da je njeno jedino da poželi dobro veče, istina je bila dosta drugačija. 

Milka Canić tetka je glumca koji se i sam takmičio u čuvenom kvizu

– Gledaoci misle da je moja uloga samo da kažem ono čuveno „dobro veče“, ali iza toga stoji vrlo odgovoran i naporan svakodnevni rad, koji podrazumeva stalno prelistavanje i iščitavanje enciklopedija, rečnika, knjiga... – istakla je jednom prilikom.

youtube printscreen

 

Pre sedam godina je preminula ostavivši iza sebe ćerku, sina i dvoje unučadi. Međutim, malo ko je znao da je Milka Canić tetka poznatom glumcu Ivanu Đorđeviću Džudiju.

Pročitajte Ivan Đorđević Džudi - Četiri bele strasti

Glumac, koga publika zna po ulogama u serijama „Državni službenik“, „Tajkun“, „Ubice mog oca“, „Istine i laži“, „Koreni“ i mnogim drugim, mnoge je iznenadio kada je jednom prilikom podelio fotografiju sa svojom tetkom.

Njih dvoje su zajedno pozirali u studiju u kome se snima „Slagalica“, a glumac je istakao simpatičan opis.

 

 

– Ja nemam fotku sa Nikom Kejvom, ali zato imam s tetkom. I da imam s Kejvom, ova bi mi bila draža – poručio je tada.

 

Komentari. (0)

Loading