Marina Ćosić

Predviđa joj pevačku karijeru: Ćerka nasmejala do suza glumicu

Autor:

10.07.2022 17:30

Foto:

Foto:

Ljubav Marine Ćosić svakim danom je sve veća, a ona radosnija



Ljubav Marine Ćosić svakim danom je sve veća. Mlada srpska glumica, koja je poznata po filmskim i televizijskim serijama, u kojima je imala zapažene uloge, koje su je i proslavile, nakon završteka Fakulteta dramskih umetnosti, nastavila je da korača koracima umetnosti. Čineći deo srpske filmske kinematografije, učestvujući u nekim od najpoznatijih serija, a neke od njih su: kriminalistička serija Ubice moga oca, Crno sunce, filim Zona Zamfirova. Kao i serije koje su nedavno snimane, Urgentni centar, Sinđelići i Istine i laži.

 

Pročitajte Bajka za Sofiju! Zavirite na proslavu rođendana ćerke Marine Ćosić i Nikole Mirkovića

 

Još kao tinejdžerka, glumom se bavila u studiju glume “Maska”, odakle je krenula da utabava glumački put. Prvu ulogu je ostvarila u kriminalističkoj seriji Ubice moga oca, a proslavila se likom Sofije u domaćoj sapunici Istine i laži. Poznata glumica je neko ko vodi aktivan život, voli da je u pokretu, da šeta i vežba, pa je tako i nakon rođenja ćerke Sofije, nastavila istim tempom, dok joj ona pravi društvo, posmatra ili učestvuje u dnevnim rekreacijama.

Instagram screenshot @marinacosic

 

Upravo zbog svog načina života i brzog tempa, glumica je nedugo posle porođaja dovela liniju do savršenstva, koja je zablistala u punom sjaju na svom venčanju kada je ponela dugačku, usku haljinu sa dubokim prorezom, otkrivajući vitku liniju.

Instagram screenshot

 

 

Međutim, trenuci koji joj pričinjavaju najveće zadovoljstvo i izazivaju radost i sreću, su oni provedeni sa ćerkicom, koja kako raste otkriva i uči nove stvari. Tako, osim što je mamin saputnik u vežbanju, šetnjama i avatururama, ona je svojim pevanjem razgaljuje, čineći njen osmeh nestvarnim.

Instagram screenshot @marinacosic

 

Osim televizijskih projekata, glumica je aktivna i na društvenim mrežama, dajući savete oko dečije hrane, dojenja i vaspitanja dece, čineći to na jedan sasvim otvoren, prirodan i spontan način, baš kao što je i ona. Uvek sa osmehom na licu koji zrači i privlači poput magneta.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading