Lea Kiš

Lea Kiš prošla kroz pakao: Imala sam 15 minuta da preživim...

Autor:

18.10.2023 19:36

Foto:

Foto:

Život Lee Kiš nije uvek bio lak, voditeljka otkrila kroz kakav je pakao prošla



Voditeljka Lea Kiš koja je poznata po zaraznom osmehu i veselom duhu, nije imala tako lak život, i u prošlosti se suočila sa jako teškim trenucima.

Život Lee Kiš sada se čini kao bajka, ali u jednom trenutku ona se doslovno borila da preživi, o čemu je jednom prilikom govorila.

Instagram

 

Voditeljka se osvrnula na najteži period u životu, kada je izgubila bebu, a nemili događaj se desio nakon preživljenog stresa 1999. godine.

– Tada smo morali da idemo da se upisujemo da ne bismo dobili otkaz, a s obzirom na to da sam uvek imala sjajne kolege, gledali su mi kroz prste i pustili me samo da se upišem, da ne moram ništa fizički tamo da radim.

Pročitajte Jugoslavija ga je obožavala - Ovaj poznati gospodin je otac Lee Kiš (foto)

– Desilo se nešto strašno što nikada neću zaboraviti, ja sam došla na svoje dežurstvo, upisala se, otišla kući i desilo se ono što se desilo. Čini mi se najveća tragedija na našim prostorima kada je naša profesija u pitanju. Šsnaestoro kolega koji su preuzeli smenu su poginuli, i od stresa i tuge da sam i ja mogla tu da budem, ja sam izgubila bebu na najteži mogući način.

Ata Images

 

Jedva sam preživela, posle toga su usledile operacije, različiti problemi vezani za moje zdravlje, ali sam polako uspela da isplivam iz svega toga. Jedno nerođeno dete je ništa naspram tragedija koju je ostavio taj događaj na sve ljude i na sve nas koji smo bili deo televizije Beograd.

To je trenutak koji ne treba da se zaboravi, treba da budemo svoji, držimo do sebe, nijedna politika ne treba da nas stavi u situaciju da budemo glineni golubovi i da se ništa strašno neće desiti ako odemo i ako napustimo ovaj posao, ali da nikako ne smemo da dozvolimo da nastradamo zbog tuđih interesa – otkrila je voditeljka koja je tada bila u trećem mesecu trudnoće.

Život Lee Kiš u tom periodu bio je izuzetno težak

Stvari su se iskomplikovale i voditeljka je saznala da nažalost više neće moći da bude majka.

U najtežem periodu života Lee Kiš uz nju je bila trogodišnja ćerka Sara Mia.

ATA Images

 

– Jeste, ja sam bila svesna da se nešto dešava sa mnom. Moj suprug je bio glavni i odgovorni urednik „Sportskog žurnala”, a mobilni telefoni su jako loše funkcionisali, nije to kao danas. Nisam imala vremena da ga pozovem, mogla sam samo da sednem u kola i odvedem dete na sigurno.

Pročitajte Parče raja nadomak Beograda - Vikendica Lee Kiš na Avali će vam oduzeti dah (foto)

Desilo se jednom u hiljadu ili milion slučajeva, kako mi je kasnije doktor Radulović koji me je operisao objasnio, da mi je pukla aorta u stomaku, tu imate 15 do 20 minuta da preživite.

Ja sam u stanju šoka uspela da stavim trogodišnju Saru u kola i da se dovezem ispred bolnice i samo da je predam medicinskoj sestri i da joj kažem da znam i ako umrem, da dete neće ostati pod bombama i na ulici i Bog me je sačuvao.

Komentari. (0)

Loading