Nemanja Gudelj

Bio je tako mlad... Nemanja Gudelj potresnom fotografijom oprostio se od njega

Autor:

16.10.2023 17:02

Foto: Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Foto: Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Fotografija Nemanje Gudelja rasplakala mnoge



Osamnaestogodišnji fudbaler „Kordobe“ Alvaro Prijeto nestao je u četvrtak. Potraga za njim bezuspešno je trajala danima, međutim, danas je, nažalost, pronađeno telo, što je veoma potreslo svet fudbala, a fotografija Nemanje Gudelja mnogima je naterala suze na oči.

Profimedia

 

Prema pisanju španskih medija, Prijeto je, navodno, bio u noćnom provodu u Sevilji s prijateljem, posle čega je trebalo da se vrati kući u Kordobu.

S druge strane, svedoci su izjavili da je imao problema da uđe u voz na stanici Santa Husta jer mu je baterija na telefonu bila istrošena, pa nije mogao da dokaže kondukterima da je kupio kartu.

Pročitajte Fotografija Nemanje Gudelja i Anastasije se komentariše - Svi gledaju njenu haljinu, nikada lepša nije bila (foto)

Alvaro je pokušao da nađe peron nelegalnim rutama, ali nije uspeo. Kasnije je viđen na aveniji, paralelnoj sa autoputem Sevilja-Kordoba, međutim kamere ga nisu snimile.

Na kraju je pronađeno telo u napuštenom vozu između dva vagona, a posle identifikovanja ustanovljeno je da je to nesrećni Alvaro.

 

 

Ova vest pogodila je njegove kolege, među kojima je i igrač "Sevilje" Nemanja Gudelj, koji se od kolege oprostio na Instagramu objavivši njegovu crno-belu fotografiju uz tužne emotikone.

Instagram

 

Inače, Nemanjin brat Dragiša Dragi Gudelj igra za „Kordobu“, pa nije isključeno da je poznavao mladog Alvara.

Komentari. (0)

Loading