Ana Sević

Luksuz je mala reč za ovo: Ana Sević podelila atmosferu iz porodičnog doma, bazen zauzima centralno mesto (foto)

Autor:

15.10.2023 19:01

Foto:

Foto:

Dom Ane Sević odiše nestvarnim luksuzom, jednu stvar niko nema u stanuAna Sević povukla se iz javnog života i uživa u odgajanju dece zajedno sa suprugom Danielom Nedeljkovićem.

Petočlana porodica živi na Vračaru, u prostranom, moderno opremljenom stanu. Naizgled, kao i svaki drugi stan, međutim dom Ane Sević ima jedno posebno mesto koje je urađeno po pevačicinoj želji.

Instagram

 

U dnevnoj sobi dominira kožna garnitura sivo-zelene nijanse, a u istom tonu je fotelja, kao i police na kojima su svoje mesto našle porodične fotografije. Na zidovima se nalaze umetničke slike.

Nikada Ana nije krila da joj suprug ispunjava svaku želju, a dugo je priželjkivala da u toplini svog doma ima spa i prostrani bazen. 

Dom Ane Sević ostavlja bez daha

Naime, s obzirom na to da je Ana prošle godine na svet donela dečaka, njen ponosni suprug bio je presrećan zbog proširenja porodice, a svojoj voljenoj odlučio je da ispuni veliku želju.

Instagram

 

Kako se pisalo, pevačicin suprug je Anu častio, ni manje ni više, nego bazenom u stanu, a sada je pevačica pokazala kako uživa u svom domu i čistom luksuzu.

Pročitajte Suknja Ane Sević modni je pogodak ove jeseni, istovremeno prikriva nedostatke i ističe atribute (foto)

Naime, ona je pokazala kako izgleda završen bazen napunjen vodom, a celokupni užitak upotpunili su tako što su stavili i televizor u istoj prostoriji.

Instagram

 

Ana je gledala dokumentarac o Bekamovima i sa svojim pratiocima podelila deo moćne atmosfere iz svog stana.

Komentari. (0)

Loading