Aljoša Vučković

Aljoša Vučković ponovo snima: Legendarni glumac pobedio opaku bolest, danas ovako izgleda (foto)

Autor:

14.10.2023 20:54

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografija Aljoše Vučkovića sa snimanja isplivala na društvenim mrežama



Aljoša Vučković pre nekoliko godina uhvatio se ukoštac sa opasnim neprijateljem, kada mu je dijagnostikovana ozbiljna bolest.

Legendarni glumac tada se povukao u medijsku izolaciju, na bolničkom lečenju proveo je izvesni period, a o detaljima zdravstvenog stanja nije želeo da govori.

Iako ga dugo nismo videli, najnovija fotografija Aljoše Vučkovića pokazuje kako se dramski umetnik oseća nakon što je pobedio u najvećoj životnoj bitki.

Ata Images

 

Glumac kog je publika zavolela u kultnim ostvarenjima „Srećni ljudi”, „Bolji život”, „Povratak otpisanih” i mnogim drugima danas vredno radi na novim projektima iako je u osmoj deceniji života.

Svoj posao obožava, a nije krio da ga gluma održava vitalnim i srećnim, što može primetiti svako ko je video Vučkovića ovih dana. 

Fotografija Aljoše Vučkovića oduševila

Nova fotografija Aljoše Vučkovića sada je osvanula na Fejsbuku, a objavila ih je glumčeva saradnica, šminkerka, na snimanju zajedničkog projekta.

Dubravka Busatlija Facebook

 

Komentari ispod slike koji su se nizali, bili su samo pozitivni s obzirom na to da glumac izgleda sjajno. 

Pročitajte Mogao je još mnogo, ali nije želeo - Veliki Aljoša Vuičković danas puni 75. godinu

Podsetimo, Aljoša je imao ozbiljne životne probleme i ranije. Glumac je, nažalost, iskusio ono čega se svaki roditelj pribojava.

Naime, njegova mezimica, ćerka Leana, u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračni svet narkotika.

Komentari. (0)

Loading