Bolest je prošlost: Aljoša Milenković izgleda kao dečko

Autor:

01.04.2022 20:30

Foto:

Foto:

Dramski umetnik Aljoša Milenković pojavio se sinoć na obeležavanju 40 godina serije “Priče iz majstorske radionice” u Beogradu i pokazao da su teški dani iza njega



Glumac Aljoša Milenković je prebrodio teške dane i pokazao da je iza njega bolest koja ga je usporila proteklih godina. Da dobro izgleda u svojoj 75. godini pokazao je sinoć, na obeležavanju 40 godina od premijernog emotivanja televizijske serije “priče iz majstorske radionice” u Teatru Vuk u Beogradu.

Pročitaj i - Mogao je još mnogo, ali nije želeo: Veliki Aljoša Vuičković danas puni 75. godinu

Odeven ležerno, neopterećen slavom koja ga je decenijama pratila i srećan što su turobni dani ispunjeni mislima o bolesti iza njega, Aljoša se susreo sa kolegama sa kojima je delio kadar u jednom od omiljenijih televizijskih serijala, u kojem je briljirao Zoran Radmilović.

ATA Images

 

Vučković se prisećao rada i saradnje sa kolegama, glumicom Tanjom Bošković, rediteljem Zdravkom Šotrom i producentom Fetijem Dautovićem.

- Mislim da sam dovoljno uradio. Mogu još, ali nisam ni u godinama ni u poziciji da prihvatam bilo šta. Ne treba mi. Mislim da nije ni preskromno ni bahato to što sada tražim neki svoj mir - istakao je glumac nedavno u jednoj od retkih izjava koje daje za medije.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading