Nina Badrić

Nina Badrić konačno nasmejana i srećna u njegovom zagrljaju, fotografija sve otkrila

Autor:

11.10.2023 13:10

Foto:

Foto:

Fotografija Nine Badrić otkrila lepe vesti



Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu Nina Badrić ima karijeru kakva se samo poželeti može i horde fanova koji sa nestrpljenjem iščekuju njene nove pesme.

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji Nine Badrić, izgleda da publika neće još dugo morati da čeka, jer se na tom planu kod hrvatske pevačice „krčka” nešto lepo što smo primetili na njenom Instagram nalogu.

Instagram

 

Naime, fotografija Nine Badrić na kojoj je u zagrljaju sa producentom Srđanom Kurpjelom, sa kojim je ranije sarađivala i iznedrila brojne uspešne projekte, svima je zapala za oko budući da je u pripremi novi album.

„Dok pripremam novi album, valja se naći sa dobrim starim producentima. Jedan od najdražih je Srđan Kurpjel.

Pročitajte Nina Badrić konačno pokazala mlađu sestru, kao preslikane su (foto)

Bio je jedan od producenata albuma ‘Personality’ koji smo velikim delom snimali kod njega u Londonu. Srđan je producirao i ‘Da se opet tebi vratim’, a s obzirom na to da uvek ima neke lude ideje, očekujte neočekivano.

Dugo se nismo videli, prijatelju stari”, napisala je pevačica i time oduševila fanove koji se raduju ovoj saradnji.

Instagram

 

Fotografija Nine Bardić i Srđana Kurpjela pokrenula je lavinu komentara, a samo neki od njih bili su: „Ja pripadam onoj generaciji koja je slušala ove divne pesme i dalje me trnci prođu kada čujem ove ritmove”, „Znamo da ćemo zavoleti novi album baš kao i svaki do sada”, „Obožavanje ove pesme”...

 

Komentari. (0)

Loading