Adrijana Lima

Višak kilograma je davna prošlost: Adrijana Lima zablistala na Nedelji mode, nikada lepša nije bila (foto)

Autor:

05.10.2023 15:01

Foto:

Foto:

Izgled Adrijane Lime godinu dana od porođaja oduševio



Adrijana Lima pre nešto više od godinu dana na svet je donela treće dete, sina kojeg je dobila u drugom braku sa Andreom Lemerom

Viktorijin anđeo godinama slovi za jednu od najlepših žena na svetu, te je izgled Adrijane Lime poslen trećeg porođaja bio na meti negativnih kritika. Do nje su dolazili razni neukusni komentari, a najviše su je pogađali oni koji su se ticali viška kilograma.

Profimedia

 

 

Bivša supruga Marka Jarića je trudnoću podnela lagano, ali porođaj u 42. godini joj je teško pao. Nije se opterećivala kilogramima pa je uživala u svemu što ju je činilo srećnom, te nabacila koji kilogram više nego u prethodne dve trudnoće. Poremetio joj se metabolizam, pa je imala problem da brzo skine višak kilograma.

Sada, godinu dana otkako je dobila sina izgled Adrijane Lime nikada nije bio bolji. Manekenka blista, a svi koji su je ogovarali sada neće imati čemu da se raduju.

 

 

Izgled Adrijane Lime na Nedelji mode oduševio

Pojaviviši se nedavno na Nedelji mode u Parizu, sve je opčinila jesenjim stajlingom savršenim za sve one žene koje vole eleganciju i prefinjenost spojene sa udobnošću i komforom.

Ovog puta lepa Adrijana izgledala je savršeno. Uski sako bež boje joj je istakao struk, a pantalone istih tonova su izdužile liniju, pa je izgledala možda i bolje nego pre druge trudnoće. Celokupan stajling uklopila je sa torbicom sive nijanse i visokom, opuštenom punđom koja je izdužila njeno lice. Široki osmeh na licu pokazivao je koliko je srećna i spokojna.

 

 

Pročitajte Adrijana Lima otkrila tajnu savršene kose, u regenerator dodaje namirnicu koja obnavlja dlaku i podstiče njen rast

Iako su joj negativni komentari često teško padali, posebno odmah posle porođaja kada su hormoni bili izraženi, bivša srpska snajka sada je svima zapušila usta. Izgled Adrijane Lime ponovo je onaj stari, a ne bi nas iznenadilo da je uskoro vidimo kako šeta modnom pistom.

Komentari. (0)

Loading