Demi Mur

Zadala domaći zadatak mlađim damama: Demi Mur na pragu sedme decenije u kupaćem izgleda nikad bolje (foto)

Autor:

29.09.2023 12:30

Foto:

Foto:

Demi Mur u kupaćem na pragu sedme decenije zadala domaći zadatak mlađim damama



Za nju su godine stale. Demi Mur nikada bolje nije izgledala, rečenica je koja se nebrojano puta mogla čuti tokom Nedelje mode u Parizu. Glumica se pojavila na jednoj modnoj reviji i zasenila sve svojim izgledom i stajlingom. 

Holivudska diva za ovu priliku odlučila se da ponese crnu prozirnu haljinu, dok su se u jednom trenutku nazirale gole grudi. Međutim, da li ste videli kako Demi Mur izgleda u kupaćem? Ako niste, sada će vam biti jasno zašto je ona najpoželjnija baka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Inače, glumica je napunila šezdeset godina, a sudeći prema njenom izgledu mnogi bi pomislili da je daleko mlađa.I te kako je svesna svog zgodnog tela, koje održava na poseban način, a tome u prilog ide i činjenica da u poslednje vreme ističe svoje atribute u svakoj prilici.

Većina njenih fanova složiće se da je ona zadržala lepotu i mladolikost sa početka karijere, a dok se zabavljala sa deceniju i po mlađim kolegom, Eštonom Kučerom niko nije mogao da primeti toliku razliku u godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi Mur u kupaćem uslikana na jahti, evo kako izgleda najzgodnija baka

Pre nekoliko meseci Demi je postala baka po prvi put. Njena najstarija ćerka Rumor koju je dobila u braku sa Brusom Vilisom rodila je dete dugogodišnjem izabraniku, a ponosna baka nije krila koliko je srećna zbog nove, možda i najvažnije uloge koju je dobila.

Baš tim povodom na društvenim mrežama, a na račun njenog izgleda, pojavili su se i zluradi komentari poput onih da se previše opustila pod stare dane, te da jednoj baki to ne priliči. 

Pročitajte Kako joj to polazi za rukom - Trikovi pomoću kojih Demi Mur (60) izgleda kao devojka dostupni svakoj ženi

Nije tajna da je glumica imala veoma težak život, koji na mnoge ostavi dubok trag na licu. Naime, njena majka dala je stanodavcu da siluje glumicu, kada je imala samo 15 godina. Njeni problemi od tada nisu prestajali da se nižu, ali glumica nikada nije izgubila vedrinu.

Komentari. (0)

Loading