Pavle i Nastasija

Malo je poznato da je verenica Pavla Mensura ćerka ovog poznatog fudbalera

Autor:

28.09.2023 12:00

Foto:

Foto:

Verenica Pavla Mensura je ćerka poznatog fudbalera



Juče je sve medije preplavila vest da su se Pavle Mensur i Nastasija Stošić verili, pa je mlada novinarka odmah dospela u centar pažnje i svi žele da znaju nešto više o njoj.

Verenica Pavla Mensura je novinarka i do sada ste je verovatno videli na TV Prva.

Instagram

 

Pre nego što je uplovila u televizijske vode, Nastasija je radila kao foto model, pa je u jednom momentu osnovala i svoju modnu marku.

Malo je poznato da je verenica Pavla Mensura ćerka poznatog fudbalera Vlada Stošića, koji je sa "Crvenom zvezdom" osvojio titulu prvaka Evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine.

Pročitajte Naslednik Irfana Mensura 'preti' da zaseni i slavnog oca!

To je ujedno bio i najveći uspeh srpskog klupskog fudbala u istoriji i njegovo ime je dobro poznato navijačima crveno-belih, ali i svih ostalih.

Inače, glumac i novinarka vezu su obelodanili  vezu pre oko godinu dana, kada su se zajedno pojavili na promociji "Sarajevo Film Festivala" u Beogradu.

Boško Karanović Story

 

Lepu ljubavnu priču podigli su na sledeći nivo, pa je Pavle juče zaprosio svoju izabranicu čime se ona pohvalila na svom Instagramu.

"Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže.

Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana, i volim najviše što mogu, ali ja sam verena. Svim devojkama, to bi vam bilo to, izvinite, ali nije mi žao, on je zvanično moj", poručila je Nastasija.

Komentari. (0)

Loading