Ambiciozan i mlad

Naslednik Irfana Mensura 'preti' da zaseni i slavnog oca!

Autor:

04.05.2021 15:35

Foto:

Foto:

Sin Irfana Mensura, glavna je tema u domaćim medijima prethodnih meseci. Nakon serije 'Kalkanski krugovi', te novih projekata u kojima bi Pavle igrao glavnu ulogu čini se da bi mladić vrlo lako mogao da zaseni i slavnog oca.



Pavle Mensur, sin glumačke legende Irfana i Srne Lango strast prema glumi sasvim sigurno nasledio je od svojih roditelja. Osim strasti, mladi glumac izuzetno je talentovan, a mnogi mu predviđaju blistavu karijeru. Nakon trećeg razreda srednje škole upisao je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Biljane Mašić, međutim, kako je početkom godine otkrio njegov otac zbog obaveza, zamrznuo je drugu godinu fakutleta.

- On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće da nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno - otkrio je Irfan ranije ove godine domaćim medijima.

Iako mu je tek 21 godina, Pavle iza sebe ima sasvim solidan broj uloga. Nakon nekoliko manjih, srca domaće publike osvojio je ulogom Save Petrovića u seriji 'Pogrešan čovek', da bi status omiljenog mladog glumca potvrdio u kontraverznoj seriji 'Grupa' ulogom buntovnika njegovih godina, Luke.

Pročitajte i Pre Srne Lango Irfan Mensur je bio u braku sa ovom lepoticom

Na primeru svojih roditelja Pavle je video da gluma nije ni malo naivan posao, međutim nije dozvolio da ga to obeshrabri, već je odlučio da hrabro krči svoj put do slave.

- Gledajući roditelje shvatio sam da je glumac jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama - otkrio je mladi glumac za Kurir svojevremeno.

Pročitajte i Irfan Mensur o "bliskom susretu" sa virusom korona: Opraštao sam se

Očekivanja su ogromna, a samim tim i pritisak, međutim Pavle se do sada odlično borio sa svim propratnim dešavanjima u karijeri jednog glumca, a kako se 2022. godine očekuje i premijera filma 'Usekovanje' u kome će glavnog junaka tumačiti upravo on čini se da mu se karijera razvija u pravom smeru.

 

Komentari. (1)

Loading
Naca

05.05.2021 19:13

Boze samo deca glumaca glumci i samo oni upišu FDU.