Nekad i sad

Ovaj neodoljivi dečak najveću slavu stekao je ulogom u seriji Južni vetar, devojke ga obožavaju

Autor:

25.09.2023 20:35

Foto:

Foto:

Nekad i sad - da li prepoznajete glumca sa fotografije?



Nekad i sad rubrika uvek izaziva dosta pažnje...

Ovoga puta pred vama se nalazi fotografija glumca koji je osim uspomena iz porodičnog albuma podelio i neke od važnih lekcija - da je najvažnije da budemo mirni sa sobom i da slušamo sebe.

youtube printscreen

 

Rođen je u Pančevu 2. jula 1987. godine. Završio je srednju tehničku školu ”23. maj”, smer visoko gradnja. 

Pročitajte Dečak sa slike nedavno se oženio i promenio lični opis, prepoznajte li ga?

Kao mali želeo da postane arhitekta ili fotograf, ali ljubav prema glumi koja je pred sam kraj srednje škole došla do izražaja je pobedila. 

U Novom Sadu je 2006. godine položio ispit i upisao Akademiju Umetnosti, u klasi profesorke Jasne Đuričić. Master studije završio je 2011. godine. 

Igra u Narodnom pozorištu u Beogradu, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Beogradskom dramskom pozorištu, Bitef teatru i Reflektor teatru.

youtube printscreen

 

Ostvario je niz zapaženih filmskih i televizijskih uloga, među kojima je uloga Vasilija Simića u filmu i seriji „Šešir profesora Koste Vujića“, Mirka Ćorovića Ćore u seriji „Čizmaši“, Darka iz serije „Urgentni centar“.

youtube printscreen

 

Ipak najveću slavu osvojio je ulogom čuvenog Drke u seriji „Južni vetar”. Sada već sigurno znate da je dečak sa slike glumac Mladen Sovilj čije su se fotografije iz detinjstva našle u emisiji „Moja fotografija”. 

Ata Images

 

 

 

Komentari. (0)

Loading