Romana Panić

Plakala sam kada su rezultati stigli, bilo je katastrofalno: Romana Panić zdravstvene probleme više ne krije

Autor:

25.09.2023 16:06

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bolest Romane Panić više nije tajna, pevačica otkrila sve detalje



Zdravlje Romane Panić tema je o kojoj se prethodnih godina dosta pisalo i pričalo. 

Pevačica nikada nije krila da se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom kada je imala samo 15 godina. 

Instagram

 

Naime, kada je bila tinejdžerka Romana je bez problema mogla da pojede kilogram banana i 300 gr čokolade, a svakog dana bivala je sve mršavija. 

Pročitajte Majka Romane Panić otkriva s kakvim užasima se borila njena ćerka

Majka Gordana veoma se zabrinula za ćerkino zdravlje, te je odmah potražila lekarsku pomoć. Kada su rezultati stigli Romana je istog momenta morala da ode u bolnicu na dalja ispitivanja. 

- Tri sedmice ispitivanja, ništa nismo utvrdili, zbog čega je došlo do toga, tako da u principu verovatno zbog virusne infekcije. Za mene je to bila strašna vest, šokantna. 

Sada je mnogo lakše, ja sam još tada znala i čula da je dijabetes bolest 21. veka, da ljudi obolevaju zbog stresnog načina života, stila života, brze hrane - prisetila se pevačica u jednoj emisiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

Budući da je bolest Romane Panić tada uzela maha, pevačica je bila vidno potrešena. Zbog loših rezultata konstantno je plakala i molila sve da izađu iz njene sobe. 

Na kraju je prihvatila situaciju i čvrsto rešila da je dijabetes neće sprečiti da ostvari svoje snove. Kada je postala poznata o zdravstvenim problemima nije želela da govori u javnosti. 

Pročitajte Ispovest Romane Panić o periodu provedenom iza rešetaka - Neke stvari su morale da se dese

Tek kada je dobila poziv za jednu humanitarnu večeru odlučila je da javno istupi kao dijabetičar kako bi pružila podršku mladim ljudima koji se bore sa istim problemom. 

Otkako joj je dijagnostikovan dijabetes Romana se pridržava određenog režima ishrane, iako se ponekad, kako sama priznaje, desi da da sebi malo oduška. 

Komentari. (0)

Loading