Samo za Gloriju

EKSKLUZIVNA ISPOVEST Romane Panić o periodu provedenom iza rešetaka: Neke stvari su morale da se dese!

Autor:

01.06.2021 17:15

Foto:

Foto:

Godinu dana nakon što je Australiji završila iza rešetaka, pevačica Romana Panić u ekskluzivnoj ispovesti za Gloriju otkriva kako je proživljavala teške dane, uverena da joj se to desilo s razlogom da ojača sebe i pripremi se za povratak na scenu, nove pesme i pokretanje bloga o dijabetesu s kojim se bori već decenijama.



U zatvoru ste doživeli pročišćenje?

- Tako nekako. Sada, iz ovog ugla, to mi izgleda kao pročišćenje.

Glumac Žarko Laušević u knjizi “Godina prođe, dan nikako” piše da su mu u zatvoru najgori bili tišina i noć. Delite li to njegovo osećanje?

Jakov Simovic

 

- Da. Jeste to najgore, ali ne mogu se uslovi u Australiji porediti sa uslovima u drugim zemljama. Tamo je to na toliko visokom nivou da ste smešteni sami u sobi u kojoj imate sve i niko vas ne dira. Vi tamo niste samo u četiri zida, već gledate filmove, odmarate se, izlazite u prirodu gde šetate. Ogromna je razlika. Kada sam doživela peh u Australiji, često sam pomišljala na Lauševića. Njemu i meni neke stvari su morale da se dese.

U zatvoru su se prema vama ponašali korektno?

- Naravno. Svi su znali da sam javna ličnost. Nikada im se nešto slično nije desilo.

Pročitajte i Majka Romane Panić otkriva s kakvim užasima se borila njena ćerka

Jakov Simovic

 

U takvim prilikama stiču se nova prijateljstva za do kraja života? Da li je to i vaš slučaj?

- Tokom boravka tamo javila mi se jedna tamošnja porodica našeg porekla, koja mi je pomogla. Bilo je još ljudi koji su se javljali, pitali šta mi treba. Kada sam se vratila ovde, svi oni koje sam smatrala prijateljima takvima su se i pokazali. Svi su pitali treba li mi neka pomoć i to nikada ne mogu da zaboravim. To mi je dalo vetar u leđa.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Gloria

 

 

Komentari. (1)

Loading
Gordana

01.06.2021 18:38

Ruzno je pisati o nekom ko je lopov i staviti ga na naslovnicu.Zar ne mislite da treba pisati o ljudima koji rade,a ne o onima koji kradu.