Saša Matić

Bolna sećanja naviru, Saša Matić na ivici suza: Rano me je život odvojio od brata...

Autor:

20.09.2023 13:35

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dirljiva ispovest Saše Matića o odrastanju, strogim roditeljima i odnosu sa bratom Dejanom MatićemJedan omiljenih pevača, Saša Matić, o porodičnom životu retko govori u javnosti. Ipak, njegova životna priča, odrastanje, ali i odnos sa bratom Dejanom godinama intrigiraju domaću javnost. 

Kamarad produkcija

 

Gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” slavni pevač je po prvi put govorio o svojim roditeljima, detinjstvu i bratu, a ispovest Saše Matića mnogima je naterala suze na oči. 

- Vrlo malo pričam o tome i nekako ne volim da pričam o svojoj porodici, ja volim da sam ušuškan, kao što kažete u svojoj oazi i da to bude samo moje - rekao je pevač na samom početku. 

Pročitajte Jedan pogrešan korak i ostali su bez vida - Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi, evo šta se dogodilo

Sašini i Dejanovi roditelji bili su veoma strogi, pogotovo otac Zoran koji se trudio da naslednicima usadi prave vrednosti koje pevač sada prenosi i na svoju decu. 

- Tata je tražio da se poštuje dogovor i ja dan danas od moje dece tražim da poštuju dogovor i da poštuju svoje odluke o životu - tvrdi Saša kome je razdvajanje od brata veoma teško palo.

Privatna arhiva

 

- Dejan i ja smo u samom detinjstvu jako slični bili i onda nas je posle valjda život odveo na različite strane i to je bio jedini period života gde sam ja da kažem bio malo više tužan, da ne kažem nesrećan.

Moj brat živi u Beču sa familijom, karijera mu funkcioniše odavde, ali oni žive tamo - zaključio je. 

Inače, Saša i Dejan Matić odrasli su u Drvaru, a za najranije detinjstvo ih vežu najlepše uspomene.

– Rođeni smo u Bihaću, odrasli smo u Drvaru. Mislim da smo imali najlepše detinjstvo, uvek smo bili okruženi društvom. Bili smo omiljeni u društvu.

Mi u stvari sve možemo, tako su nas roditelji usmeravali. Bio sam šaljivdžija od malena. Kada smo upisali muzičku gimnaziju, trojica drugara su se pobili ko će da sedi sa nama. Bili smo duhoviti. 

Pročitajte Prvi put u javnosti - Upoznajte ćerke Saše Matića, ne zna se koja je lepša (foto)

Roditelji su želeli da budemo pijaniste. Svirao sam klavir najbolje na svetu. Kad navežbam to je bila interpretacija za visoku ocenu. Roditelji su nas učili da budemo samostalni.

Bili su stroži nego što je trebalo, ali to je bolje. Nije bilo šanse da se leže uveče, a da sam ja razbacao stvari. Znalo se gde se slaže šta, gde šta ide. Imali smo kućni red koji smo poštovali.

Tata je radio po terenu, pa je 1989. otišao u Švajcarsku, nije bio tu. A kad je tu on nam sve poremeti. Ako smo navikli da spavamo u podne, kad on dođe ustaje se u 9 - otkrio je svojevremeno pevač. 

Komentari. (0)

Loading