Aleksej Bjelogrlić

Ona je prava: Aleksej Bjelogrlić konačno pokazao izabranicu, baš su par (foto)

Autor:

17.09.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nova devojka Alekseja Bjelogrlića do sada nije uslikana sa mladim glumcemAleksej Bjelogrlić pre nekoliko godina pojavio se na glumačkom nebu i odmah pokazao da preti da nadmaši uspehe slavnog oca.

Nije lako bilo Bjelinom sinu da se dokaže i da od sebe otkači upravo ovaj epitet, ali čini se da mladi dramski umetnik hrabro gradi svoju karijeru ne želeći da se oslanja na tatinu pomoć i savete.

ATA Images

 

Pripadnice ženske populacije osim talenta koji je neosporan primetile su da je Aleksej veoma zgodan, te već sada oko sebe ima armiju obožavateljki.

Ipak, o njegovom privatnom životu gotovo da ne znamo ništa.

Pripadnici sedme sile željno žele da otkriju neke zanimljive detalje, međutim mladi glumac se gotovo nikada ne odaziva na intervjue.

Pročitajte Moderan vojnik - U ovom izdanju Alekseja Bjelogrlića još nismo videli

Do sada je imao nekoliko premijera filmova gde je vešto izbegavao medije, a i kada nije u prilici da pobegne, tek odgovori na poneko pitanje o novom projektu.

O ljubavi, porodičnim odnosima nikada nismo imali prilike išta da saznamo od njega, pa tako ne znamo da li je zaljubljen, i ako jeste ko je nova devojka Alekseja Bjelogrlića.

Ipak, Bjelin sin napravio je presedan okačivši na društvenu mrežu "Instagram" fotografiju sa lepom brinetom.

Oboje imaju široke osmehe, a po bliskosti i izrazima lica reklo bi se da su emotivni partneri. 

Instagram

 

Osim što je pokazao izabranicu, ono što je interesantno je to da je glumac bar nakratno po prvi put dozvolio da njegova intima dospe na društvene mreže u medije, pa i javnost, piše Story.

Komentari. (0)

Loading