Andrija Kuzmanović

Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim: Andrija Kuzmanović nekada ovako govorio o zasnivanju porodice

Autor:

29.08.2023 12:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Andrija Kuzmanović očinstvo posmatra ovako...



Vest da je Andrija Kuzmanović postao otac odjeknula je juče brzinom svetlosti i preplavila domaće medije.

Prema pisanju Kurira, glumac je dete dobio sa prijateljicom, sa kojom nikada nije bio u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom trenutku između njih javila se strast.

Jakov Simović

 

Kada se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o detetu, iako nisu u ljubavnom odnosu, piše pomenuti medij.

Glumac se za sada nije oglašavao povodom ove teme, a svojevremeno je za Gloriju govorio o zasnivanju porodice i nije krio da priželjkuje naslednike.

Andrija Kuzmanović očinstvo je još tada sa radošću iščekivao.

Pročitajte Iza rešetaka na odsluženju kazne - Andrija Kuzmanović u problemu

- Neophodno je da nađete neku ljubav. Ako trenutno nemate partnera, budite zaljubljeni u nešto što ste propustitli.

Bez obzira na to da li se kajete ili ne, budite zaljubljeni u nešto u šta ste verovali da je pravo. Ili u ono što osećate da će doći. Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan - rekao je jednom prilikom Kuzmanović.

ATA images

Glumac je tada objasnio šta očekuje od svoje lepše polovine, te naglasio da očekuje da mu se prilagodi.

- Ona mora da bude fleksibilna, jer ja nisam jednostavan. Negativno reagujem na promene. Svestan sam da čovek mora sam sebe da koriguje, ali ako dođete do toga da vam neko drugi ukazuje da treba da se promenite, onda ste već u problemu.

Pročitajte Andrija Kuzmanović - Možda svadba bude uskoro

Andrija Kuzmanović očinstvo posmatra ovako

Znam da ne mogu da se promenim iz korena, pošto su se neke stvari uklesale u moju ličnost u neki putevi su započeti. Međutim, zarad lepše budućnosti i života u zajednici moramo da se korigujemo - rekao je glumac, pa dodao:

- Želeo bih da oformim porodicu, ali ne sa bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti.

 

Komentari. (0)

Loading