Iza rešetaka na odsluženju kazne: Andrija Kuzmanović u problemu

Autor:

24.03.2022 18:00

Foto:

Foto:

Andrija Kuzmanović u problemu



Šira publika upoznala je glumca Andriju Kuzmanovića u filmu "Montevideo, Bog te video", dok ga je uloga markantnog inspektora Stanka Pletikosića u seriji "Senke nad Blakanom" uvrstila među najbolje mlađe glumce naših prostora.

Pročitajte i: Andrija Kuzmanović - Možda svadba bude uskoro

Ata Images

 

Na svom nalogu na Instagramu nije najaktivniji, slika gotovo i da nema, ali povremeno ume da iznenadi publikom objavljivanjem storija. Javnost je ostala zbunjena kada je objavio fotografiju na osnovu koje se može zaključiti da je u zatvoru pošto ima narandžastu zatvorsku uniformu sa brojem.

Zapravo, radi se seriji "Šetnja sa lavom" koja se trenutno snima. To je zapravo adaptacija čuvene pozorišne predstave koju je pre 12 godina napisao glumac i scenarista Andrej Šepetkovski, a  koja se bavi jednom  porodičnom pričom uz elemente drame i komedije. Deo snimanja se odvija iza rešetaka, a glavnu ullogu tumači upravo Andrija Kuzmanović.

Instagram

 

Emitovanje serije očekuje se ovog proleća, a ostatak glumačke ekipe čine: Anica Dobra, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading