Vesna Čipčić

Nakon razvoda, tu je napravila sebi dom... Ovde živi Vesna Čipčić, kuhinja je njena oaza sreće (foto)

Autor:

17.08.2023 18:35

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Vesne Čipčić prelep je i prostran



Našu poznatu glumicu Vesnu Čipčić karakteriše poseban stil i oko za detalje, a to se osim u njenim modnim izdanjima savršeno oslikava u njenom domu.

Luka Šarac

 

Dom Vesne Čipčić na Vračaru u kojem je nakon razvoda od kolege Aleksandra Alača ostala da živi sa ćerkom Anjom i sinom Ivanom odiše toplom porodičnom atmosferom.

Pročitajte Bila je najlepša žena Jugoslavije - Pogledajte kako je Vesna Čipčić izgledala u mladosti (foto)

Porodičnu oazu glumice krase umetnička dela, a svaki komad starinskog, unikatnog nameštaja biran je sa posebnom pažnjom.

U intervjuima koje je davala za domaće medije Vesna je isticala da joj je veoma važno da u njenom domu vlada harmonija i prijatna domaćinska atmosfera.

Instagram

 

To često postiže tako što kad god ima slobodnog vremena ona nešto kuva, sprema razne đakonije za porodicu i prijatelje koji su rado viđeni u njenom domu. 

Pročitajte Vesna Čipčić van sebe od sreće - Moja Anja mi je podarila najveću sreću

- U mojoj kući gotovo se svakodnevno prčka po šerpicama. To mi je ostalo još iz roditeljskog doma, a takav je i red. Kod mene se još i više mlati varjačom.

Retki su trenuci kada smo svi na okupu. Anja je sa svojom drugaricom nekada živela u potkrovlju gde je vodila svoje domaćinstvo, a Ivan ima svoj deo – ispričala je svojevremeno Vesna. 

Instagram

 

Instagram

 

Dom Vesne Čipčić se u vreme praznika pretvara u pravu bajku, a glumica se svojski trudi oko dekoracije, ali i specijaliteta koji će u to vreme biti na meniju. 

Instagram

 

Ipak, omiljeni kutak joj je prelepo i prostrano dvorište puno zelenila i cveća koje održava sa puno ljubavi. 

Instagram

 

Iako sin ima svoj život, a ćerka Anja već neko vreme živi sa surugom Andrejom Josifovskim kome će uskoro podariti drugo dete, glumica se trudi da zajedničke trenutku pretvori u dragocene uspomene koje će njeni najmiliji pamtiti čitavog života.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading