Marija Šerifović

I kamen bi zaplakao! Marija Šerifović progovorila o odnosu sa ocem...

Autor:

28.07.2023 19:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ispovest Marije Šerifović ganula je mnoge, pevačica iskreno o porodici, odnosu sa ocem...



Jedna je od naših najboljih pevačica, Marija Šerifović, odrasla je u muzičkoj porodici. Njena majka, Verica Šerifović, poznata je kao interpretator etno muzike, dok su baka i deka život posvetili starogradskoj pesmi.

Ata Images

 
 

Od ranog detinjstva Marija je sebe videla na muzičkoj sceni, a tokom godina napravila je karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele. Ipak, njen odnos sa ocem Rajkom Šerifovićem i dan danas intrigira javnost. 

Pročitajte Verica Šerifović u tajnosti se udala drugi put, jedina fotografija sa venčanja (foto)

- Od Rajka i Verice pokupila sam one najbolje karakteristike. Neka harizma, širokogrudost i fer odnos prema ljudima...

To sam od Rajka nasledila, što ne znači da sve to nije Verica, ali od nje svakako pevanje koje je danas moj poziv - priznala je pevačica koja je sa ocem izgradila odnos pun poštovanja i ljubavi. 

Pročitajte Konačno je došao i taj dan - Marija Šerifović podelila prelepe vesti, svi joj čestitaju

- Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo je moj otac, a drugo roditelje ne možemo da biramo - rekla je Marija u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, pa dodala: 

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: „Ma šta god da sam uradio loše, pogrešno, naopako barem znam da sve što ima veze sa tobom da sam uradio ispravno” - iskrena je pevačica. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading