Svetlana Ražnatović

Bile su kao jedno, prave drugarice... Nikada se neću pomiriti sa Cecom, ni saučešće mi nije izjavila

Autor:

21.07.2023 12:50

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Drugarica Cece Ražnatović bila je ova pevačica, prijateljstvo je po svoj prilici zauvek prekinuto



Drugarica Cece Ražnatović, inače naša poznata pevačica, svojevremno je pričala o njihovom prijateljstvu koje je zauvek prekinuto. 

Kako je navela u ispovesti, Ceca joj nije izjavila ni saučešće kada joj je majka preminula

Instagram

 

- Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, nije mi poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem, Jelena Karleuša je u tim teškim trenucima bila uz mene i pre svih mi izjavila saučešće.

Ceca, eto, to nije učinila. Naravno, nikome ne zameram. Svako ima svoje razloge, ali istina je da me nije pozvala - rekla je svojevremeno Mira Škorić za domaće medije.

Pročitajte Gde diva letuje? Cecina vila na Kipru od 500 kvadrata je raj na zemlji, slobodno zavirite (foto)

Iako je nakon toga za Cecinu karijeru imala lepe reči, Škorićeva je istakla da nema šanse da dođe do pomirenja i obnove prijateljstva.

- Puknu brakovi posle četrdeset godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se.

Eto, prepolovite jabuku, pa pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre.

Youtube Screenshot

 

Ne bih iznosila razlog jer ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije. Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto.

Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, ne treba plakati, sve je to život. Jasno mi je da je interesantno, međutim, ne treba praviti od komarca magarca.

Pročitajte Kada se sinoć Milica pojavila na reviji sve je stalo - Ćerka Mire Škorić kao anđeo, zbog njega je napravila presedan

Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj. Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovog sveta - govorila je Mira, piše Lepa i srećna.

Ceca, s druge strane, nije bila toliko raspoložena da govori na ovu temu:

- Što se tiče našeg odnosa, mogu samo da kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj, i to uvek s razlogom.

Jelena Jovanov

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading