Bojana Ristivojević

Bojana Ristivojević ekskluzivno za Gloriju: Mitra će dobiti društvo

Autor:

22.07.2023 20:00

Foto: Creative Couple Weddings

Foto: Creative Couple Weddings

Dok uživa posmatrajući kako njena dvogodišnja ćerka svakog dana napreduje, voditeljka Bojana Ristivojević priznaje da želi još dece i da veruje u novu ljubav



S obzirom na to da se sa njenim ocem razišla još dok je bila u drugom stanju, voditeljka Bojana Ristivojević (35) potpuno je posvećena ćerki Mitri koja će krajem septembra napuniti dve godine.

Svaki slobodan trenutak provodi sa njom i uživa u zajedničkim aktivnostima. Bojana priželjkuje da joj se dogodi nova ljubav, baš kao što želi i još dece budući da je odrasla u velikoj porodici, sa bratom Vukom i sestrom Jovanom koji su joj oduvek bili dragocena podrška i vetar u leđa.

Creative Couple Weddings

 

Kako se snalazite s Mitrom, šta vas dve najviše volite da radite zajedno?

- Moja ćerka i ja stvorile smo naš bajkoviti svet već prvog dana našeg upoznavanja i sve u našem odnosu od tada teče glatko. Mnogo vremena provodimo zajedno i zaista uživam u svakom danu njenog odrastanja, prvim izgovorenim rečima, zaraznom smehu, trčanju, pa i onim trenucima poput “kada nas bole zubići”.

Nas dve uveliko putujemo zajedno i Mitra bukvalno uživa gde god da odemo. Kad smo u Beogradu, često smo u vikendici na Savi ili šetamo po kraju u kome živimo, gde je već stekla mnogo drugara. Nedavno smo se vratile sa letovanja u Turskoj na kom smo se divno provele. Vrlo brzo ćemo ponovo u morsku avanturu.

Pomislite li nekada da nešto propuštate u njenom odrastanju zbog poslovnih obaveza?

- Istina je da sam se po savetu prijatelja i čelnika Televizije Prva brzo nakon porođaja vratila na posao, ali sam prethodno napravila takvu strategiju da moje dete nijednog trenutka ne ispašta, niti oseća moje odsustvo.

Creative Couple Weddings

 

Posao mi je specifičan, radim dva i po dana u nedelji, što je u Mitrinom životu praktično neprimetno, posebno jer ona u tim trenucima spava. Sa nama je i moja majka, njena baka Olga, tako da je sve kako treba.

Čemu je učite? Plašite li se što odrasta u ovakvom vremenu?

- Vremena su sve izazovnija, čini mi se da nakon 3. maja i strašne tragedije u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” više ništa nije isto. Posebno za nas roditelje, koji decu treba da izvedemo na pravi put. Opet, smatram da i jeste gotovo sva odgovornost na roditeljima. Moja ćerka je jedna draga i nasmejana devojčica. Nesebična.

Creative Couple Weddings

 

To vidim po komunikaciji sa drugom decom. Deli svoje igračke sa svima, ne pokazuje ljubomoru niti zavist. Ali ni strah, naprotiv. Omiljena je u društvu. Obožava životinje, ne plaši ih se. To mi ukazuje na činjenicu da sam na pravom putu vaspitanja.

Ne želim da imam strah jer on rađa mnoge probleme i frustracije. Prepustiću se tome da uz puno ljubavi, smeha i radosti, baš kako sam i ja odrastala, utkam samo najbolje u svoje dete.

Koliko je Mitrin tata uključen u njeno vaspitanje?

- Mitrin odnos sa ocem je sjajan, lepo provode zajedničke trenutke. Kao osoba koja voli i poštuje svoje dete, uvažavam i njegovo mišljenje i ideje.

Nas dvoje imamo sasvim korektnu komunikaciju koja je dovoljna da naša ćerka odrasta nasmejana i srećna.

Creative Couple Weddings

 

Imate li pomoć i podršku porodice?

- I porodice i prijatelja. Od mog porođaja moja majka živi sa nama i njena pomoć mi je veoma značajna. Često sa nama i putuje, tako da Mitra ima svoju omiljenu baku.

Da li biste voleli da rodite još jedno dete da Mitra ne bi odrastala sama?

- Dete sam iz velike porodice, imam divnog brata Vuka i sestru Jovanu. Zajedno smo uvek bili jedna snaga koja je svakome od nas davala vetar u leđa, i kada smo se smejali, i kada smo plakali.

Nisu sve porodice iste, a naša je bila posebna, puna dobrote i međusobne požrtvovanosti. Moja želja jeste da imam još dece i verujem da će se to i ostvariti.

Priželjkujete li novu ljubav?

- Ljubav je nešto što nas sve pokreće. Bilo prema prijateljima, porodici, deci, životinjama. Živim od ljubavi, zbog toga sam valjda uvek izlazila kao pobednik i sa osmehom na licu čak i iz onih situacija koje su bile poput filmskih priča.

Nova ljubav je možda tu negde, možda još nije vreme da je zgrabim i prigrlim, ali verujem u nju. 

Creative Couple Weddings

 

 

Komentari. (0)

Loading