Ivan Ivanović

Verovali ili ne, ovo je Ivan Ivanović pre 20 godina: Neverovatno koliko je bio mršav (foto)

Autor:

18.07.2023 13:30

Foto: Aleksandar Krstović

Foto: Aleksandar Krstović

Izgled Ivana Ivanovića u mladosti potpuno se razlikuje od današnjeg



Popularni voditelj Ivan Ivanović je zahvaljujući neodoljivom šarmu i neverovatnom smislu za humor osvojio srca mnogobrojne publike kraj malih ekrana. 

Karijeru započeo je vođenjem emisije Keš taksi koja se prikazivala na Foks televiziji, a zahvaljujući neverovatnoj slavi koju je potom stekao vodeći emisiju Survajvor on dobija i svoj format. 

Od maja 2010. godine kada je zvanično počelo prikazivanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem” publika pomno prati svaki korak poznatog voditelja, a izgled Ivana Ivanovića često se komentarisao u javnosti. 

Boško Karanović

 

Međutim, malo ko zna kako je Ivan izgledao u mladosti. Naime, na društvenoj mreži Instagram ispivala je fotografija slavnog voditelja iz 1994. godine na kojoj je izgled Ivana Ivanovića potpuno drugačiji nego danas.

Pročitajte Zvaničan kraj jednog perioda - Ivan Ivanović preplavljen emocijama najavio velike promene

Voditelj je pozirao u trava zelenoj majici koja je u to vreme bila u trendu, a mnogi su primetili da je bio izuzetno mršav. 

Fotografiju pogledajte OVDE

Izgled Ivana Ivanovića pokrenuo je lavinu komentara. Dok jedni tvrde da ga uopšte nisu prepoznali, drugi smatraju da su oči slavnog voditelja ostale iste, te da su bez problema shvatili ko je na fotografiji. 

- Ne liči na sebe, Bolje izgleda danas, Vidno je mršaviji, Jedino se po očima prepoznaje - neki su od komentara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading