Zvaničan kraj jednog perioda: Ivan Ivanović preplavljen emocijama najavio velike promene

Autor:

09.02.2022 17:00

Foto:

Foto:

Ćerka Ivana Ivanovića, Staša u životnom dobu je koje je uvek izazovno za čitavu porodicu.



Ćerka Ivana Ivanović, Staša, nedavno je proslavila jubilarni 18. rođendan, te je i zvanično postala punoletna. Činjenica da je sada, barem po zakonu, sama svoj čovek, raznežila je ponosnog oca, koji je odlučio da se oglasi i putem svog Instagram profila, iako to ne čini često, te je ćerki poslao emotivnu poruku.

Pročitajte Prvi rođendan sa ćerkama: Ivanu Ivanoviću njih dve čine život lepšim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

- Juče se završilo jedno detinjstvo. Moja ćuftica sada je odrasla osoba. Ali će za mene zauvek ostati moja ćuftica. Good luck bejb - napisao je Ivan uz ćerkinu fotku na kojoj pozira sa rođendanskom tortom.

Ćerka Ivana Ivanovića tatina je slika i prilika

O svom privatnom životu popularni voditelj vrlo retko govori, no jednom priliku napravio je izuzetak te je ispričao kakav odnos ima sa ćerkom koju je dobio sa bivšom suprugom Zoricom. Prema njegovim rečima sve se zasniva na iskrenosti i prijateljstvu.

Dalibor Danilović

 

- O svemu možemo da se dogovorimo, s tim što dogovor ne sme da se prekrši ni po koju cenu. Fleksibilan sam i razuman u zahtevima, a moja ćerka zna da sam joj najbolji prijatelj. U prirodi je mladog čoveka da radi po svom, bez obzrira na ono što mu se govori. Na meni je da razgovaram sa njom i usmerim je. Maksimalno ohrabrujem njene slobode i lepršavost karaktera - objasnio je Ivanović.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading