Nikolina Pišek

Obrazovana, harizmatična i nestvarno lepa: Upoznajte stariju ćerku Nikoline Pišek (foto)

Autor:

05.07.2023 18:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Starija ćerka Nikoline Pišek izrasla u pravu lepoticu



Nikolina Pišek našla se u žiži interesovanja nakon smrti supruga Vidoja Ristovića sa kojim ima osmogodišnju ćerku Unu Sofiju

Mirko Tabašević

 

Međutim, malo ko zna da je lepa voditeljka pre braka sa čuvenim istoričarem bila u emotivnoj vezi sa novinarem Markom Cigojem kome je, kada je imala samo 21. godinu, podarila ćerku Hanu Leonardu Cigoj

Pročitajte Uz nju je bio u teškom trenutku, ali je ljubav nestala - Ovo je prvi muž Nikoline Pišek

Starija ćerka Nikoline Pišek retko se pojavljuje u javnosti, a o njenom privatnom životu se malo toga zna. Ono što je poznato jeste da je Hana završila medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

 

Lepa Hana danas ima 26. godina i već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa  Andrejem Ivanišem. O veličini njihove ljubavi svedoče fotografije koje starija ćerka Nikoline Pišek objavljuje na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

 

Markova i Nikolinina naslednica izgledom veoma podseća na slavnu majku koja ne krije koliko je ponosna na Hanino vaspitanje i uspehe.

Pročitajte Nikolina Pišek napadnuta, potresne scene ispred tržnog centra - Moje dete je plakako...

U jednom intervjuu dok je govorila o svojim ćerkama, Nikolina je otkrila kako su Una Sofija i Hana dobile imena.

- Moja starija ćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati.

S drugom ćerkom sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah posle prvog deteta htela da dam to ime drugoj ćerki, ako je budem imala - izjavila je jednom prilikom voditeljka. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading