Nikolina Pišek

Nikolina Pišek napadnuta, potresne scene ispred tržnog centra: Moje dete je plakako...

Autor:

12.06.2023 13:30

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Nikolina Pišek napadnuta ispred tržnog centra, ćerka pretrnula od straha



Nikolina Pišek napadnuta ispred jednog tržnog centra, odjeknulo je na društvenim mrežama. Naime, nepoznati muškarac prvo je verbalno zapretio voditeljki, a potom je nasilno ušao u njen automobil.

„Bio je jedan potpuno lep dan, moja ćerka se veselila odlasku na rođendan. Otišle smo da kupimo poklon i krenule ka autu. Kako to već biva, pas se je odlučio da se olakša posred puta.

Psujući samu sebe što, pretrpana stvarima ne mogu naći kesicu – uzimam jedan poveći papirni račun i sakupljam g*vno. Tražim kantu koje, naravno, nema u blizini, dolazim do auta i napominjem ćerki da uđe sa psom i pričeka me unutra dok ja ne pronađem otpad.

Ona, naravno, odbija i ja tada, logično, nervozno, majčinski – podviknem na nju. S daljine od dvadesetak metara začujem muški glas“, počela je priču Nikolina, pa nastavila:

ATA Images

 

„‘Gledam vas. Ne bih ja tako dizao glas na ovu malenu’, iritantno dobacuje spodoba u crvenoj kariranoj košulji u koji se smestila sva pamet ovog sveta. ‘Malena’ već počinje plakati. ‘Bolje za vas gospodine, jer da podviknete, samnom bi imali posla.

Pročitajte Nikolina Pišek ekskluzivno za Gloriju - Molila sam Vidoja da ode kod lekara, primećivala sam da teže diše

Ajde sad prošetajte i brinite svoje brige.’ Ulazim u auto, zatvaram vrata, i u tom trenutku on slavodobitno otvara vrata mog auta i unosi mi svoj poveći nos u lice.

‘Slušaj glupačo..! Da ne bi pozvao policiju da te privede…!’ Tu pucam. Ušao si mi u auto i pretiš?! Izlazim ljuta kao bik na koridi, spremna da mu zavalim šaku u retke zube.

I tu sam izgovorila nešto što sad ne bih napisala jer uključuje mentalni opis njemu najbližih i tvrdnju o njegovoj nemoći. Standard. Dodala sam i glagol ‘tornjati se’, i neke ne toliko damske psovke i udaljila se kipeći od besa.“

Moje dete je plakalo i govorilo mi ‘oprosti’. Na čemu? Ona ne želi da me odvede policija… ja pitam zašto bi? Pa zato što si viknula na mene ispred drugih ljudi. Samo nemoj mama viknuti da nas vide drugi ljudi.

Moje nevino dete, već prepuno trauma od sotona koje smo nazivali “porodicom”, koje ide na psihoterapije da zbog jednog samozadovoljnog egomanijaka dobije nove frustracije?

Pročitajte Godinu dana bez Vidoja Ristovića - Od Nikoline ni traga ni glasa, Miša Grof u unukinom zagrljaju (foto)

Bojala se da ide na rodjendan, bojala se da me neće biti tu kada završi. Otišla je i zvala me u suzama. Rekla je da ne prestaje da razmišlja o onom čoveku i da se boji. Moje dete. Da se boji.“, zaključila je voditeljka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rubi

29.06.2023 02:26

Tvoje djete je plakalo, jer si ti vikala na nju.