Nikolina Pišek

Devet meseci posle suprugove smrti Nikolinino srce ponovo zaigralo, sreća je opet tu (video)

Autor:

20.02.2023 18:07

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek srećne vesti potvrdila je na svom profilu na Instagramu, i malo je reći da je oduševljena i veoma uzbuđenaČini se da život Nikoline Pišek končano kreće uzlaznom putanjom. Posle tragične suprugove smrti, voditeljka je hrabro nastavila dalje, svesna da o ćerkama mora da brine sama. Ali kako to inače u životu biva, posle kiše dođe duga, pa je konačno došlo vreme i za novi početak. 

Pročitajte Velika promena posle Vidojeve smrti - Nikolinu Pišek nećete prepoznati

ATA Images

 

- Novi početak - napisala je Nikolina uz snimak sa hrvatske televizije, iz čega se dalo naslutiti da će učestvovati u novoj sezoni televizijskog šou programa. 

Tako je posle brojnih nagađanja i medijskih upita o novom angažmanu voditeljke, RTL potvrdio da će Nikolina Pišek voditi najmisteriozniji televizijski šou - "Masked Singer".

Pročitajte Slika koja slama srca- Ona je sada centar Nikolininog sveta

- Presrećna sam i jako se radujem novom velikom projektu i saradnji s RTL-om, jedinom velikom medijskom kućom u regionu s kojom još nisam sarađivala! Jako sam srećna i uzbuđena, svaki novi početak je sjajan, a ovaj je nadrastao sva moja velika očekivanja - otkrila je Nikolina za gloria.hr.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading