Dragana Katić

Dragana Katić iskreno o smrti oca svoje dece: On je umro ujutru, a ja sam uveče morala...

Autor:

03.07.2023 21:37

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bivši partner Dragane Katić preminuo je pre četiri godine



Bivši partner Dragane Katić i otac njenin sinova slavne voditeljke preminuo je 2019. godine

Za Draganine sinove Bobana i Bojana to je bio veliki stres, uprkos činjenici da nisu odrasli s njim i da su podržali majku da podigne tužbu kako bi potražila sve alimentacije koje nikada nisu dobili.

Instagram

 

Otkad je Dragana Katić pre dvadeset šest godina ostala u drugom stanju, pa sve do danas, o njemu je govorila veoma malo i to isključivo kao o ocu svoje dece.

– Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram.

Pročitajte Bolest je došla iznenada - Dragana Katić u suzama, dijagnoza lekara ju je potpuno slomila

To je bio kraj i s tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih, razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos – ispričala je Dragana pre nekoliko godina.

Draganin bivši suprug ostavio ju je dok je bila u drugom stanju, te je blizance Bojana i Bobana odgajala sama. 

Ipak, kada je otac njenih sinova preminuo, voditeljka je prošla kroz težak period.

Instagram

 

- Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam "Nikad nije kasno".

To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum. Ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite - izjavila je Dragana tada, piše Blic. 

Partner Dragane Katić sve do smrti bio je u kontaktu sa sinovima, ali, nažalost, nije ispunjavao obaveze prema njima.

Pročitajte Nemojte se iznenaditi - Dragana Katić pokazala kako izgleda bez trunke šminke, ovakvu je sigurno niste videli (foto)

- Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci.

Ali to smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu.

ATA Images

 

To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne.

Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla - reklaje tada voditeljka za Story.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading