Dragana Katić

Dragana Katić konačno o emotivnom partneru: Moja deca su apsolutno upoznata sa svim

Autor:

07.03.2023 21:44

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Partner Dragane Katić oduvek je privlačio pažnju medija



‒ Da sam sa nekim ekstremno poznatim ili problematičnim, verovatno bi bilo zanimljivo da li sam u vezi ili nisam, da li sam srećna ili nisam. Mislim da ne spadam u osobe čiji ljubavni život izaziva veliko interesovanje – rekla je pre skoro dve godine Dragana Katić za hellomagazin.rs, neposredno pošto je raskinula svoju dugogodišnju vezu. 

Pročitajte Retko ih pokazuje - Sinovi Dragane Katić izrasli u prave lepotane, evo gde žive i čime se bave (foto)

Instagram

 

Danas popularno tv lice o privatnom životu skoro i da ne govori. Sinovi Boban i Bojan centar su njenog sveta i raduje se svakom njihovom uspehu kojih je iz dana u dan sve više. 

- Jesu, uspešni su i na to sam najponosnija. To mi je najvažnije i nikada ne demantujem, jesu najuspešniji su za mene – rekla je Drana za Novu i dotakla se i svog emotivnog života, priznavši da sve deli sa decom i da od njih ništa ne krije.

Pročitajte Dragana Katić ne prihvata da njene kume više nem - Ponos joj je bio jako bitan, stoički je sve podnosila

- Ne, nisam zbog njih, to je bila samo moja odluka. Ja sam tu javno, smatram da ljudu sve što znaju o meni, to je dovoljno. Moje veze nisu toliko bitne, bar mislim da nisu bitne ljudima, a moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom – otkrila je za Novu popularna voditeljka emisije „Nikad nije kasno“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading