Serija Elif

Majka i ćerka koje je region obožavao: Evo gde su danas Elif i Melek, sudbina nije bila blaga prema njima

Autor:

10.06.2023 13:50

Foto: Mete Başkoçak za Yeşil Yapım

Foto: Mete Başkoçak za Yeşil Yapım

Serija Elif punih pet godina vladala je našim malim ekranima, evo gde su danas Isabela Damla Guvenilir, koja je igrala devojčicu Elif, kao i šta se desilo sa Selin Sezgin, njenom majkom Melek



Serija "Elif" bez sumnje je jedna od najdugovečnijih sapunica koje smo pratili na malim ekranima.

TV Pink uvrstila ju je u svoju programsku šemu u junu 2015. godine, a poslednja epizoda prikazana je u martu 2020.

Interesantno je da je serija tokom skoro pola decenije bila u samom vrhu liste gledanosti! S njenim junacima ne družimo se već tri godine, a TV Novele istražile su gde su najvoljenije turske majka i ćerka – Selin Sezgin i Isabela Damla Guvenilir, koje su igrale Melek i Elif.

Mete Başkoçak za Yeşil Yapım

 

Selin je nakon završetka serije koja ju je proslavila napravila pauzu u karijeri. Doduše, pojavila se u sagi "Gospodin Pogrešni”, čije su glavne zvezde bili Džan Jaman i Ozge Gurel.

Mada su mnogi očekivali da će joj to biti odskočna daska za zapaženije uloge, producenti visokobudžetnih serija nisu bili baš zainteresovani za saradnju s njom jer se pročulo da je uzletela zbog uspeha koji je serija "Elif” ostvarila širom sveta, te da traži mnogo para za učešće u serijama.

Pročitajte Fanovi serije "Kad lišće pada" oduševljeni, ovo se čekalo 12 godina

Na sopstvenu žalost, morala je da "spusti cenu”, tako da je prošle godine pristala da bude glavna junakinja dnevne sapunice "Draga mama”, koja se i dalje emituje.

Međutim, iako produkciju potpisuje Indži Gulen, koja je producirala i "Elif”, "Draga mama” nekako prolazi #ispod radara” – i u Turskoj, ali i među stranim distributerima.

Mete Başkoçak za Yeşil Yapım

 

Kada je reč o Isabeli Damli Guvenilir, i njoj su poznavaoci turske TV industrije predviđali blistavu karijeru nakon završetka serije "Elif". No, ni ona, baš kao ni njena televizijska majka, nije uspela da se nametne producentima visokobudžetnih ostvarenja, pišu TV Novele

Isabela uprkos neuspehu nije odustala od glume. Nedavno je završila snimanje prve sezone serije "Igre sudbine”, u kojoj deli kadar sa Hilal Jildiz, Zuhal iz "Fatalne ljubavi”.

Pročitajte Posle velike ljubavi pokušao je da uništi njenu karijeru - Iznenadićete se gde su danas Gulseren i Džihan

Guvenilirova je kazala da joj je učešće u tom projektu bilo vrlo izazovno jer je igrala tinejdžerku koja je zbog teške bolesti prikovana za invalidska kolica.

Snimljeno je 115 epizoda, ali serija još nije imala premijeru ni u Turskoj ni bilo gde u inostranstvu, uprkos tome što je distributer uveliko nudi klijentima iz stranih zemalja.

Ranije se šuškalo da bi, ako ostvari dobre rezultate, moglo doći do snimanja druge sezone, ali s obzirom na to da i dalje čami u fioci, male su šanse da će se produkcija odvažiti da se upusti u snimanje novih epizoda.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading